bzuceni po otoceni klicku

• Denis 1,9 JTD:(
    Nebude ti fungovat klapka recirkulace vzduchu, což není tak hrozné, pokud to necháš otevřené.
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Diky za rady ;)
  • Phoboss 1,8 16V
    Nevím jak je tomu u starších 2.0 16v ale u novějších je na poťáku větráku i poloha auto, která se řídí tím pidi větráčkem ve kterém je i teplotní čidlo :) Jestli jsi někdy sundával středový panel tak už víš jak na to... sundat ho kouknout na motorek (vyčistit a promazat) při jednom si checkni i ty jednotlivé poťáky a budeš to mít jako já = pohoda klid a nic nezlobí :)
  • prochyyy
    snad žádný, větrák ti pojede podle rychlostí
  • Erikson Tipo2.0 16v
    ok a kdyz to odpojim jake budou nasledky krom toho ticha? :)
  • prochyyy
    U spolujezdce když se podiváš ze spodu pod kaslík, tak to tam uvidíš, já to vyřešil tak že jsem z toho jednoduše rozpojil konektor, nic jinýho stim nevymyslíš, protože rozebrat ten motorek bez vyndani palubovky je asi nemožný, neni tam absolutně žádný místo, a pravděpodobně máš vyjetý to táhlo
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Ja jen ze sem nevedel jestli ke to normalni nebo uz je treba motorek spatnej ze to jde slyset.Ale diky za rady
    Je to funkce, ne závada, tak nevím, proč to rušit. jestli chceš odpojit motorek klapky ventilace, tak můžeš, podívej se zespodu pod palubkou u spolujezdce, úplně nahoře je černá krabička.
  • Erikson Tipo2.0 16v
    ne cerpadlo to neni,to je ten ventilator.No a jde to nejak ztlumit nebo nejlepe odstranit?
    Pokud to není palivová pumpa, tak je to motorek klapky vzduchu, to je normální. Při zapnutém zapalování zkus otočit voličem ventiáltoru z úplně zavřeno do 0 nebo 1 a po chvilce zpátky, mělo by to bzučet stejně.
  • Erikson Tipo2.0 16v
    Cau po otoceni klicku do startovaci polohy se ozyva takove bzuceni,trva asi 4 sekundy a pak prestane.Pokazde pred nastartovanim.Zni to jakoby z ventilatoru nebo stredoveho panelu.Zabzuci to i kdyz prepnu treba z polohy 1 do polohy off.Motor 2.0 16v NA.Nevim zda je to bezne ale podle me ne,nejake napady?:))