-
10:31:20 27.2.2015
Jj ja nemam snimac na chladici, ale jeden na termostatu a druhy hnedle vedle na hlave. No o vikendu se do to pustim. Zkusim prvni ty budiky pote projdu vsechny spoje.
-
21:41:02 26.2.2015
me v lete mechos upravil spinani sahary tak ze na vystup z motoru je trubka s cidlem a to přes rele spina saharu , takze drive nez drive a motor je i v lete chladnejsi, original kdy je to cidlo dole je to nahouby kdyz to meri jednak po ochlazeni a taky se to muze zanaset,
-
09:57:22 26.2.2015
Ano jenomze pres to co je na budik se prave spinaji ty sahary ac je to divne.... Vim ze se sahary spousti z jednotky tedy jednotka spina rele, ale bohuzel ten co ma dvoupinovej konektor je jen pro rizeni směsi motoru... popisuju to dole. Pri prekroceni 90° na budikach se sepnou sahary ac jednotka ukazuje z druheho snimace treba uz 110°. No doufam ze to vyresim o vikendu se na to vrhnu nechci mit spinani sahar pres čudlík. Chce to ,aby to jelo v automatickem rezimu.
-
22:55:27 25.2.2015
budíky jsou jedna věc, ale na 20VT spínají sahary přes řídící jednotku. také jsou tam 2 čidla teploty vody - 1. na budík a 2. právě pro ECU.
-
21:10:34 25.2.2015
Mam taky isty problem s teplotou vody vymenil som snimace aj termostat bez zmeny tak som prepojil sahary napriamo cez vypinac a zapinam ich ked potrebujem ale stale funguju aj ako normalne,moj nazor je ze su ko budiky
-
19:24:31 25.2.2015
Zdar kluci mám problém s coupe 2.0 20VT s teplotou vody na budíku. Ukazuje mi to o cca 20° méně než ukazuje druhý snímač přes diagnostiku. Ten vím na 100% že ukazuje správně termostat pouští jak má. Snímač teploty vody pro budíky jsem zkoušel nový, ale stále stejné beze změny. Tak se chci zeptat jestli se tím někdo nesetkal. Jestli mám jít po kabeláži nebo po budíkách. Jo ještě jedna zajímavost ukazuje mi špatně i palivoměr dokud nenatankuju alespoň za 700,- tak ručička vysí v červeném poly to je budíkem... Žížnivé oko funguje. Jo tím že nedosáhne teplota vody nad 90° nesepnou se mi sahary. Vyzkoušeno. Ale poté mám na motoru kolem 100° až 110° a to není zdravé. Neměl tu někdo takovouhle závadu a neusnadnil by mi tu hledání :-)