Jaké ventily na 20VT ?

• Honza
    nevydrží o moc větší než normální, jen ten sodík pomáchá odvádět teplot přes vodítko do hlavy..
  • Alejandro
    díky, jakou teplotu vydrží výfukových plynů ? :)
  • Honza
    20VT
  • Alejandro
    které výfukové ventily plněné sodíkem? nějak jsme se v tom ztratil....jako že seriové 20vt nebo do alfy busso?
  • Honza
    ve fiatu, nebo v lepších autodílech (já tekhle sehnal do alfy busso 3 sací a 8 vejfukovejch...

počítej s cenovkou kolem 2000,- kus (to byla cena někde před 8 lety když jsem po tom pátral jako upgrade pro 16V NA), protože jsou sodíkem plněný..
  • MJay
    Díky origo bych tam nechat chtěl ale bohužel velka většina jich je naklepaných a kde sehnat origo do počtu ?
  • Honza
    i 20VT.. nebo pohledej na netu, určitě s eněco dočteš o "Nimonic valves" , ale nepočítej s tím že to bude levnější jak serie.. ačekací doba taky není top..
  • Invi
    ale jen u 16VT, ne?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    origo... nech je tam, pouze je zabruš a jedeš dál... někde jsem četl že výfukové jsou plněné sodíkem, aby odolali extrémním teplotám.
  • MJay
    Ahoj, budu dělat hlavu na svém coupéčku a potřeboval bych radu ohledně ventilů na 20vt. Jakou značkou nahradit originální ventily ?Samozřejmě chci kvalitu se kterou by se dalo do budoucna počítat i pro navýšení výkonu.
    Díky :)