montáž powerflexů

• Skyline
    TRW bych hádal
  • Charles
    která ramena jsou ty origo?? jakej výrobce?
  • Syky
    ja mam powerflexy na octavce dva roky a bez problemu....
  • Heretic20V
    Lenoš20VTLE : se odstěhuj na Vysočinu a dlouho držet nebudou.....
  • Lenoš20VTLE
    mě zatím drží
  • Honza
    praskaj protože nepočítaj s kinematikou, kteoru guma snese... oni počítaj s pohybem po peně daný ose... skutečnoust na autě je však jiná...

• Heretic20V
    nevim prostě se jeden silentblok rozsypal.. nejzajimavější je na tom to.. že origoš stojí míň než nějaký Powerflexy a nečekaně ty siletnbloky vypadaj pořád jako nový! Powerflexy mě vydržely ani né půl roku :D je to fajnovka za ty peníze :D a jak sem byl nadšenej že už nápravu neutavím a omyl :D každopádně provádět pálení gum a podobně to by mě ani vesnu nenapadlo :D na tyhle věci mám Coupé moc rád :)
  • Skyline
    loni když sem se ptal někoho proč má popraskaný poweflexy na Coupe tak mi řikal že je to normální, že praskaj prostě...
  • Phoboss 1,8 16V
    Heretic20V: Co se stalo? Vymačkalo se to a prasklo nebo jak? (Nebo jsi zkoušel jako Alejandro pálit gumy? :D)

Honza: Co je na těch powerflexech tak spešl že jsou tak drahé... však si může člověk koupit kulatinu za pár stovek a na soustruhu si to udělat sám což?
  • Honza
    ramena origo, nebo mam dbrý zkušenosti lemforderem, silentbloky origo a no problemo... než to tak je dobrý třeba provařit/sestehovat nápravice,dát nějaký ty rozpěry jak horní tak třeba i dolní a spodek auta uzavřít tuhou ližinou, kteráochání i motor (od nápravnice po ty 2 šavle..)

pokud chceš něco vyvýjet, tak jedině CrMo a unibaly... to smysl má... v opačným případě stačí veškerý dutý silenbloky vyplnit vhodným Polyuretanovým tmelem... ale na podvozku jich moc nenajdeš..
  • Heretic20V
    Powerflex na pohodu.....
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jedině origo...
  • Phoboss 1,8 16V
    No a taky jaká ramena pak na přestavbu koupit? Jak je to pak s trvanlivostí čepu? To aby to pak mělo vůbec smysl...
  • Charles
    No tak to je teda pořádnej voser, to jsem čekal za ty prachy podstatně lepší přístup...
  • Lenoš20VTLE
    dojdou jen ty vnitřky
  • Lenoš20VTLE
    nn ty gumy z origo musíš vyoperovat docela pakárna :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Leoš má nápravu v powerflexech, tak se optej jeho.
  • Charles
    Zdravím,
    nemá někdo rady a případně fotky ohledně montáže powerflex silentů na ramena z coupé?
    Taky mě zajímá, jestli dojdou jen silenty nebo je to komplet i s těmi "koníky", kde jsou navařené matky a přes ně to pak drží na nápravnici.
    Díky