-
10:32:55 25.11.2014
Jen chci doplnit, kdyby měl někdo podobný problém, celý problém s cukání byl v tom, že napraskla benzínová hadička,která když se ohřál motor, tak se trochu roztáhla a začala prosakovat, jenže to bylo tak malé množství,že to nebylo znát jak na spotřebě tak to ani nikde nebylo politý, zjistilo se to až tak když jsem předjížděl a hadička se rozlítla ůplně:)
-
09:49:46 21.10.2014
Jinak na autě si vše dělám sám a výfuk jsem měnil komplet,takže jsem to oddělal pod parohama a schodil dolu samozřejmě sem musel i přemontouvat i lambdu protoze byla schnilá ta výfuková trubka...
-
09:48:31 21.10.2014
von Raven> děkuju za radu jinak o víkendu jsem si sehnal plně funkční cívky,vstřiky, váhu vzduchu a dělá to stálé. Včera mě ještě napadlo odpojit jednotku(předtím sem jen odpojoval baterku) a přeci se něco změnilo,teď už to přestalo dělat,ale zase neustále svítí vstřiky(předtím nesvitili,začalo cukat a rozsvitili se a takdle se to opakovalo dokud sem nejel delší dobu) ale těma svíčka to máš dobrý nápad protože kolem dubna budeme mít s Coupe naježděno 100tis a svíčky jsem kupoval před 3 roky při koupi,takže maj tak 85tis, váhu jsem vyčistil a ještě teda radši prostříknu klapku tu jsem čistil asi před 20tis. Moc dík za radu ty svíčky by to mohli bejt...dám vědět:-)
-
08:52:29 21.10.2014
když měnili výfuk odkud začli? nevyndávali i lambdu ven?
Jinak jednou mí chcípala cívka asi půl roku ale hodně náhodně pár vteřin 3 válce a pak zas frčela, cívku bohužel nepozná diagnostika a to ani zdechlou a dokud nechcípne definitivně, tak to nepoznáš ani ty.
Mrkni ještě na svíčky, odtrh má být 0,95 ale klidně tam dej i 1mm, navíc svíčky měň co 20tis km, taky třeba palivový filtr se vyplatí měnit co 50tis km, občas i vyndat váhu vzduchu a ty dvě cívečky v ní prostříkat líhem (hlavně do nich ničím nešprtej) a ani bych se nedivil. kdyby byla zasraná klapka a díra pod krokovým motorkem ;)
-
09:40:40 17.10.2014
Jasný jasný, nevíš náhodou kolik by mělo být rozmezí odporu těch cívek?
-
09:20:19 17.10.2014
cívka to nemusí dělat pořád, většinou to je v plnem tahu ve vysokých otáčkách.....stačí, aby cívka nachvíli vynechala a už je problém-cukání, rozsvítí se vstřiky atd...
-
08:44:36 17.10.2014
Alejandro>no cívky mě napadli jako první,ale zase jsem si říkal že to by přece dělali pořád nebo teda aspoň pokaždé,když se mi vysrali cívky na nějakym autě tak to pak dělalo pořád. zkusim je přeměřit,ale díky za radu:)
-
08:38:43 17.10.2014
nikdy mi po výměně výfuku nezačalo cukat (a to i bez katalyzatoru a s plně pruchozím)...soustředil bych se na cívky, vstřiky, kabely...až pak lambda,váha vzduchu
-
08:19:04 17.10.2014
Zdravím, před 14 dny jsem měnil kompletní výfuk, a teď jsem začal jezdit delší trasy a pokaždé když chvíli stojím někdě na křižovatce nebo v koloně auto se pak při rozjezdu zachová jako by došel benzín a musím to sešlápnout a pak se rozsvítí vstřiky a já se můžu rozjet, a když znovu zastavím situace se opakuje(vstřiky zhasnou a zase začne "cukat),napadá někoho čím to může být? Jediný co jsem vypozoroval že to vždy udělá až když je motor ohřátý,(takhle se auto chovalo když mi praskl výfuk a než si na to lambda zvykla) lambda má najeto cca 15tis, palivový filtr měněn asi před 20tis a čerpadlo má asi 30tis. Budu rád za každou radu. Díky