Osvětlení

• Heretic20V
    taky sem řešil žárovky a nakonec vybral "Philips X-treme Vision" rozdíl jde vidět :) na starém Fiat Bravu sem měl NightBreaker a docela často praskali.. ale svítilo to dobře :)
  • Oddy
    Nightbreakery jsem měl na Coupé 4 roky, lépe svítilo, pohoda jaxviňa
  • sebo 1.8 16V
    U Led žiaroviek je dôležitý "príkon" aspoň 35 Wat
    2watove LED ty svietiť nebudú poriadne :)
  • Abyss
    Nightbreakery mam v dialkovych. A svietia slusne. Inak mam xenony. O tie ledky tazko povedat vyzera to ze to bude slusne svietit ale co som parkrat pocul je to na urovni halogenky a nizsie. Su nejake speci ale 90eur za par nedam aby som ich skusil..
  • Invi
    NightBreakery mi vydržely rok a půl, otci rok (H4), ale svítí trošku lépe než obyč žárovky z pumpy.

LED? No to jsem zvědav, co jsem vypátral, tak nesvítí vůbec, ale tím myslím vůbec, jako žádné dvětlo nejde z čočky :-D Takže jsem zvědav na ostatní ;-)
  • Jarda "roger"
    Ahoj,... jak jistě víme, sériové osvětlení neurazí, ale ani moc parády nepřinese a tak by mě zajímal váš názor.

Mám v zásobě xenony... jezdím s nimi asi 4 roky a zatím mě za ně žádný zelenáč nepochválil, takže pohoda.... ale protože už nejsem takový rebel, tak uvažuju o něčem méně protizákonném... ale co nejvíce srovnatelné s kvalitou xenonu...

Mám tu 2 tipy:
    OSRAM NightBreaker Unlimited 55W + 110%
    LED SMD žárovka 12V, 4x High Power LED

Máte osobní zkušenost?