-
20:01:57 14.9.2014
Ok, díky moc za rady
-
17:27:40 12.9.2014
za 1) mi to dělalo po zahřátí že ručička začala blbnout, kontroloval jsem vodič a konektor a to bylo OK, výměna čidla to vyřešila, prostě jak se zahřálo ukazovalo plny tlak i na volnoběh nebo zběsile kmitala
za 2) cokoliv od chybných čidel po špatnou lambdu nebo přívody k ní, ideálně napíchnout na počítač a tam se ukáže, jsi-li z Brna tak já diagnostiku mám
3) odšroubovat matky na krajích okrasné lišty palubky (jsou zevnitř) pak opatrně vysunout nápis pininfarina a pod ním je otvor na imbus, rozměr teď z hlavy nevím a pak panel opatrně sundat, pak už jen stačí 4 vruty co drží samotnou jednotku s budíky , opatrně vysunout konektory (některý asi půjdou špatně) a vyměnit žárovky
-
10:27:22 12.9.2014
zdravím, mam par technických dotazu.. za 1. Furt mi lita na palubovce ručička tlaku oleje, i když neslapu na plyn a auto je na volnobehu, furt lita nahoru dolu.. za 2. Co může znamenat ze mi taktéž na palubovce svítí neustále vstřikování (kontrolka) a za 3. Jak nejlépe se dostat k zarovickam na budikach konkrétně jak je hladina benzinu (malo mi svítí) diky za rady a odpovedi