čištění klapky

• bubAk_
    neni zac :)
  • prochyyy
    Oukej, díky snad mě to uklidní :D zatím je to v pořádku
  • bubAk_
    myslim si ze se ti dobre nenastavil potak co jen a klapce, ber tak ze si tu klapku poradne vycistil :) ted tam mas vetsi mezeru o neco :) klapka neni nikdy uplne zavrena, myslim ze ti to dela tento bordel predtim si tam mel usazeniy, ted ti tam jde vice vzduchu,je tady vic navodu, jak to mas zajet aby se nastavila, taky sem s tim mel problem chvilku po case se to srovnalo vse :) zkus pohledat na foru, myslim ze musis odpojit baterku na den,pak nastartovat a neslapat na plyn, pote auto zajizdet v rezimu klasicka jizda a pak tomu ohulit co proto a pote zase klasicka,aby vedela ridici jednotka jake si ma nastavit mezni hodnoty pro klapku jestli tak uplne nekecam :) neni to totiz jen tak vycistit klapku a hotovo :)
  • prochyyy
    Chci se zeptat včera jsem čistil klapku čističem ve spreji, vše ok celý den to jelo bez problemu, dneska rano nastartuji a uplne jine auto, skoro to nechtelo naskocit az kdyz sem pridal poradne, cele auto vibruje, cuká pri rozjezdu atd.. nedrzi mi otacky na 1000 jako predtim ale víš, a připadá mi to jak když to jede na 2 válce, nevíte co se mohlo stát? má nekdo podobnou zkusenost?