budíky palubovky po tmě skoro nesvítí

• Alex
    krisz : máš pravdu:D měsíc to šlo a teď zase jednou svítí jindy ne :D ... Chci je viměnit ale ty kabely v zadu mi to komplikují :D :(
  • krisz
    Alex:proste to je FIAT vsetko je mozne :D napr.mne takto robili blinkri,jeden den fungovali pol dna,druhy den len parkrat treti den fungovali normalne,potom zas od zacatku par dni :D a to bolo uz 5let do zadu a odvtedy funguju furt :D
  • Miho
    Ten potík se dá koupit za cca30kč. Je na něm číslo a v dobrým elektru ti ho objednají do druhého dne. Jen si ho přeletuješ.
  • Alex
    Mě se stalo asi uplně to samé. Budiky vzdy svitily, a najednou jsem rano nastartoval a tma, nesvitily ani hodiny. Hodiny se po par metrech jizdy rozsvitily, budiky zustaly po tme. Pak sami od sebe zacly svitit. Buh vi cim to je :D
  • sebo 1.8 16V
    ja niekedy keď štelujem sklon svetiel siahnem vedľa .Tiež sa mi to už stalo a bolo tým potenciometrom bol nastavený na slabý svit :)
  • Pegas77
    tech zarovicek je tam vic a je divny ze by praskly všechny zaraz (leda ze by jsi mel z duvodu třeba poruchy altiku vyssi napeti a popraskaly), pokud jsi zkousel tocit koleckem a nic se nezmenilo, muze byt ještě chyba v nem (třeba v privodu, povysunuty konektor, spatny kontakt, pripadne spatny kontakt na konektoru v palubce
  • Alejandro
    no s tím potenciometrem jasu jsem nic nedělal.....normálně podsvícení fungovalo dobře po tmě a pak po týdnu sednu do auta (bez točení kolečkem) a v noci po tmě skoro nevidím na hodnoty palubovky :/ Jsou nějaké žárovíčky zezadu palubovky co mohli prasknout?
  • Morris_3nec
    potenciometr nastavení jasu. ( to druhé kolečko vedle nastavování sklonu světlometů) :)
  • Alejandro
    s jakým potenciometrem? znam jen potenciometr škrtící klapky :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak je něco s tím potenciometrem... každopádně pokud bys vyndaval budíky, stačí shodit ta lišta a povolit šrouby. Volant dolů nemusí... taky mě to čeká...
  • Alejandro
    ahoj,z ničeho nic mi přestaly svítít skoro budíky po tmě...zkontroloval jsem všechny pojistky a jsou OK....doufám, že to není nějaká žárovička prasklá na palubovce, nerad bych demontoval okrasnou lištu a volant a palubovku a pak to dával nazpět...nemá někdo nějaký nápad? zkoušel jsem regulovat intenzitu kolečkem ale nemění se....