Spojka

• krisz
    No vydis gratulujem :D
  • Dom
    tak už to mam hotový, zatim vše v pohodě, opravná sada stačila. Jak píše krisz: toho ušetřenýho litra můžu dát za palivo :-D
  • turbo
    Důležitý je ,jestli je váleček vyrezlej.To pak jedině výměna.
  • Dom
    objednal sem opravnou sadu a uvidim, když to bude v poho tak fajn a když ne tak koupim novej válec, ale myslim, že za zkoušku to stojí, zas taková práce s tim není ;-)
  • krisz
    No nepovedz :D Ked to funguje tak proc mam dat 12x tolik za nejaky vec? Minuly mesic mi odesel brzdovy valecek na bravo,valec stoji 700kc,objednal som gumicky za 80kc som vymenil a funguje jak ma,ked vydrzi 3roky tak ajtak som vyhral...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    gumičky se měnili naposledy na Š120... :-) nevím ale jak je zde napsáno nový díl je nový díl...
  • bubAk_
    tak tj ja kupoval novy, ale mel sem vetsi problem byl myslim i lehce napraskly :) pokud ta opravna sada funguje tak dobre proc ne :) ale vis co novy dil je novy :) to nezakecas :D
  • krisz
    Na coupe 5 na bravo 2,5roka do zadu som dal opravnu sadu a pohoda,a s bravem jazdim rocne 20000km a hlavne v meste,tak spojku stale pouzivam...usetris na palivo aspon 1100kc :)
  • bubAk_
    vim stovka opravna sada, ale vymen ho a mas klid, nereknu kdyby to stalo nekolik tisic :)
  • bubAk_
    myslim ze je lepsi novej nez ho opravit ne? stoji myslim 1200,- nebo aspon tak sem ho nejak kupoval, taky sem mel s tim problem a to je pakatel :)
  • krisz
    Staci opravna sada cca. za 100kc a jezdis dal,hlavne valecek poriadne ocistit...
  • Dom
    aha, tak díky ;-) to sem rád, já už se bál že to bude něco jinýho.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hodně velká síla... rukou nemáš šanci. kup novej váleček, odvzdušni a jezdi dál....
  • Dom
    Zdravim, prosim o radu, propadl se mi spojkový pedál, po zkoumání jsem zjistil, že uniká kapalina přes pomocný sp. válec, tak jsem ho vyndal a chtěl jsem pohnout tou páčkou přímo na převodovce, ale jaksi to nejde, nechtěl jsem nějak moc bejčit. Tak mě zajimá jestli to má jít lehce a nebo je zapotřebí velká síla?