-
19:33:41 21.4.2014
12V ako 12V o to nejde. I ked do zapalovaca nejde bohvie aky hruby kabel takze mozno to nestiha prenasat. Skus to dat priamo od baterky, sedaky maj niekde v chlade zapni cudel, sadni a cakaj. Ak mas zmerane sedacky a ukazuju ti ze su dobre tak ich tam supni, pripadne este zmeraj odpor mulimetrom. Mne to davalo okolo 20 Ohm. uz napamatam presne. Tam uz viac toho nezistis kedze su to sedacky typu vypnes zapnes. Opticky vidis ze 2 drotiky su hrubsie ako ten treti tensi. Ty ho mas zlty. Ja ho mam zeleny a myslim si ze je to len indikacia ktora dava signal rele pre zapnutie ikony na palubovke. Ja ten zeleny kabel nemam ani zapojeny a hrejem v pohode+ mam to napojene na tlacitka s regulaciou teploty ktore su z passatu
-
18:22:36 21.4.2014
Obvod sedačky je v pohodě, když jsem ho vzal zkoušečkou...fakt už nevím, proč to nehřeje. Možná zkusit zapojit místo černýho nebo červenýho ten žlutej co tam je...nic mě nenapadá..nebo že by zapalovač dával málo proudu?
-
09:24:05 21.4.2014
No moment :-) teraz to citam este raz a pises 5 min? Tym si chcel povedat ze si si ju ohrial vlastnym teplom tela. To je zle. To musis citit tak do 1min ze ti tam nieco hreje. Mne to nepecie brutalne ale ked sedim tak je to velmi prijemne asi tak 26C A ked to zapnem v lete len tak , ide mi zhoriet prdel. Spolujazdcova hreje lepsie. Snad nemas prepalenu decku.
-
09:17:25 21.4.2014
Musis na tom sediet aby si to ucitil. Salat teplo ti nebude snad zo ziadnej sedacky na to to je prilis slabe. Samozrejme ked ju prepipavas tak musi byt cudel zapnuty a tlustejsimi kablikmi to prepipnes. Ale urcite to na tvrdo nenapajaj na zapalovac. Jasne, na skusku to staci. Sedacka ma odber tych 6-7 A takze staci tam aj 1mm kabel v pohode. A spolocna poistka 15A. Zapojenie je uz minimum. Dolezite su funkcne sedaky. A hreju ti dobre aj operadla?
-
20:45:49 20.4.2014
Děkuju za radu. Dnes jsem zkoušel, jestli má vůbec cenu se v tom šťourat a tak jsem sedačky napíchnul (po jednom) na kablík od zpalování, to by mělo dávat taky 12V, spojil jsem to a černým a červeným drátem od sedačky ( ještě je tam žlutej, ten jsem nechal být) a zapnul tlačítko výhřevu. Čekal jsem min 3-5 minut a seděl jsem na ní...ohřála se, ale přišlo mi že to bylo jenom tím že jsem na ní seděl, žádný teplo jsem z ní necítil. Sedačku jsem zkoušel připojit k zapalování a obvod sedačky jsem projel zkoušečkou a byl neporušenej. Resp. když jsem měl kabely ze zapalovače jeden v sedačce a druhej ve zloušečce a tu v tom druhým kabelu od sedačky, svítila a když jsem vypl čudl na sedačce, zhasla. Zkoušel jsem i prohodit póly, ale prostě mi přijde že to nejřeje, řešil to někdo?
-
21:37:38 17.4.2014
predpokladam ze povodnu kabelaz nemas, ja som to zapojil nasledovne: Napojil som plus kabel od poistkovej skrine (kde mi po otoceni klucika nabehlo 12V) samozrejme bola to asi 4mm kabel. Odtial som potiahol plus a rovno aj kostru. pouzil som dvojlinku 2,5mm. Konektor na sedackach ma 3 pin ja som mal Cerveny a cierny to je napajanie. Zeleny je len na indikaciu ci je sedacka zapnuta (pri povodnej kabelazi po zapnuti zasvieti na palubovke ikona ako ked zapnes vyhrievanie skla) ale to ta nemusi zaujimat :) napojis uz len plus na cerveny a minus na cierny. Zapnes tlacitko a do cca 1,5minuty musis citit ze sedacka hreje. Ak nie tak je niekde prepaleny kabel. Najprv si sedacky presviet a zmeraj ci ti davaju odpor skor nez ich budes zapajat. Ja to moj povodne zapojene podstatne zlozitejsie kedze mam aj podsvit s regulaciou....
-
09:49:04 17.4.2014
Vím že se to tu už řešilo, ale nenašel jsem že by se to úplně vyřešilo. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak zapojit výhřev, v autě, kde předtím nebyl? Odkud táhnout kabely a kam je zapojit? Nejsem zrovna elektrikář, takže bych potřeboval poradit, jakej kabel patří kam zapojit. Mám 1.8 1999. Moc děkuju za rady.