Tlak ve valcich 20vt

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    když se to vysype a budeš to opravovat a něco měnit,označ ty starý díly ať se ví že jsou z uvařínka a nedostanou se mezi lidi
  • Dolph
    Takže dneska jsem s autem normálně jezdil. Nekouří, voda se neztrácí, motor krásně přede. Pocitově se mi vůbec nezdá, že by jelo nějak hůře.

Ale tlaky ve valcích něco přes 8 a na jednom je 9...tak fakt nevím kde je problém... :-(
  • L_hall
    tak mám šišatý válce výbrus válců jsem nedělal a GO taky ne jen údržbu. nová těsnění, srovnání bloku a hlavy, a kruhy.
    a tedy zabroušení ventilů.
  • Honza
    těsnění je nepraděpodobný -protože to je celoplech..to jen tak neuhne...

spíš se něco rozmázlo/uhořelo..

L-Hall..asi si něco udělal špatně.. na motoru po GO s udělanejma ventilama, novejma kroužkama atd a lehce vyšší kompresním poměrem naměříš dle vačky i 17barů...
  • Dolph
    Auto nastartovat jde a mormalně běži! Nešlo to jen bezprostředně po tom co jsem to přehral! Vnitřek motoru mam serii! A tlaky jak jsem měřil posledně tak byly okolo 10, takže se něco stat muselo! Zkusim to projet a uvidim, když tak to ještě vezmu na brzdu a změřim vykon kolik tam je ted
  • Invi
    Dolph ma seriové vnitřnosti ne? :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ale to je neporovnatelné. mám sice wosnery ale ojnice byli delší a upravovala se antidetonačka...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hlavně ty už nemáš přeci seriové písty... myslím, že wosnery jsou o něco nižší než serie...

další věc jsou ojnice. kolik jsi měl tlaky před tím? pak je to porovnatelné.

ale je pravda že já mám třeba 10.7
  • L_hall
    ty jo měnil jsem si kroužky a dělal spoustu věcí na motoru ručně si zabrousil ventily aby jsem docílil co největší těsnosti a tlak ve válcích mám 1-4 9,5 a 5 9,7 a tedy auto jezdí jako z praku je teda mozny ze si to jeste sedne ale ne o moc tomu zase neverim. s tema tlakama co pises by jsi ho nahodit normalne mel pokud jsi ho nezadrel na spodku nebo na vrchu... tesneni pod palici je plechovi a dost toho snese....
  • Carlos 20vt
    To ze jsi zrovna byl na okruhu tomu nepomohlo. S nicim dobrym bych nepocital..
  • Carlos 20vt
    Minimalne tesneni pod hlavou:) muze us byt chyceny spodek,nebo vrch nebo vsechno:(
  • Dolph
    Mam 8,5 tak to je asi něco špatně
  • Honza
    U foukačky 10-11bar...
  • Dolph
    V brně na okruhu se mi podařilo uvařit fiata a nějakou dobu jsem jel bez vody! Auto jsem už špatně jelo, tak jsem vypnul motor a pak už nešel nahodit! Kolik maji byt tlaky ve valcich? Zatim zjištuju co se stalo a co se mohlo stat