diagnostika

• Intri
    aha...já bych teda zkusil hledat dál...já tu zásuvku mám zhruba uprostred kapoty. U leveho tlumice mam taky, ale nekdo tvrdil, ze je to od ABS( nebo neceho jinyho, kazdopadne asi potrebujes řj motoru a u meho to neni ona..jak jsem rikal mam ji zhruba urostred kapoty smerem k prednimu sklu, ted nejsem u auta,tak ti to nereknu presne)...zkus pohledat...
  • wesada
    abs nemam kabel je obd s cervenym kabelem ktomu,zasuvku jsem nasel jen u leveho tlumice spohledu kapoty a rocnik mam 1997
  • Intri
    co mas za kabel? nebo máš BT adaptér? Mě to na 1.8 1999 jede...mam elm327 BT a AlfaOBD..mam to i v mobilu a jede to krasne...mam mobil na prednim skle a ukazuje mi vsechny data z ECU, zatizeni motoru, otacky, teplotu, predstihy a jiny kravinky...odezva paradni..

Jestli jses nekde pobliz Č. Budějovic a mas rok 98+, zajed a muzem to pichnout u mě.
  • Intri
    ano, uplne vpravo je abs, zhruba uprostred kapoty je ECU zasuvka...redukci pripojis na baterku. Klicek musi byt v poloze MAR...ale neslibuj si moc...ta ECU jeste moc chytra neni. Taky zalezi jaky mas rok, od r. 98 jsou trochu jiny. Koukni jestli to nemas nahodou v tom konektoru na abs...vypadsaji stejne.
  • wesada
    tak sem to skousel pripojit a nechce mi to navazat ,zapojil jsem cervenej na + ,mam 1,8 16v a diagnostiku autocom
  • wesada
    a zasuvka je na leve strane z pohledu pred kapotou ano nebo ne
  • Pegas77
    pripoj to na plus baterky
  • wesada
    hoj chci napojit auto na diagnostiku mam i redukci ale nevim kcemu je ten cervenej kabel nevi nekdo jak na to diky