Dotaz: kombinace spojky HGT a 20VT
-
20:58:13 2.4.2014Coupe20VT PLUS :-D :: díky moc za rady, dneska jsem vyhodil motor, sundal převodovku a opravdu - ložisko nebylo cvaknutý na přítlačák, takže jsem to nacvaknul, poskládal s spojka funguje jk nová (je nová:-) ) ještě jednou díky!
-
20:01:36 1.4.2014skuz si to až to budeš mít vyndané, jinak to stejně neuděláš rovnou cvaknout to ložisko do přítlačáku, to ti dojde jak a pak teprve chytej tu vidlici...
-
20:00:24 1.4.2014
-
11:30:16 1.4.2014no, já už asi tuším průser - přesně jak jsi napsal v tom posledním příspěvku - já jsem to nacvakl na vidličku co je v převodovce, ale na přítlačák jsem to nenacvaknul ... to bude ono ... díky moc za tohle info ... je k tomu někde nějaký nákres, manuál nebo tak? ať se netrápím laborováním - tuhle věc jsem s neuvědomil a skládal jsem to stejně jako hgt ...
díky -
21:04:26 31.3.2014jenom upozornění: spojka na 20VT narozdíl od ostatních při rozpojení místo aby odtlačovala přítlačák, tak ho odtahuje směrem k převodovce. tzn: pokud jsi si toto třeba neuvědomil, tak jsi to ložisko ani nenacvaknul do přítlačáku.
spojka 20V a 20VT každá funguje jinak. 20V přítlačák odmačkává a 20VT je ložisko zacvaknuté v přítlačáku a odtahuje... -
21:00:42 31.3.2014tak záleží, jaký postup jsi zvolil. jestli jsi si ložisko nasadil do vidličky a teprve po smontování jsi přes tu vidlici zkoušel nacvaknout do přítlačáku, nebo jako já, že ložisko je nacvaklé v přítlačáku a vidličkou se trefuješ při nasazování převodovky...
varianta A: nemusel jsi ho pořádně docvaknout do přítlačáku.
varianta B: prostě jsi se tou vidlicí netrefil -
14:43:08 31.3.2014tyjo, to je možný netrefit? teď jsi mě úplně vyděsil, tahat to ven se mi zrovna nechce ... ale to co říkáš, zní logicky, ikdyž, to ložisko, jsem normálně nasadil mezi ty 2 visličky co jsou v převodovce ... a je to na té hřídelce ... no, hlava mi to nebere ... řikáš, že když to ložisko je špatně nasazený, tak mi to pak dovolí ten pohyb sem a tam ... přemýšlím, jak mohla vzniknout chyba
-
00:03:43 31.3.2014jo, takže ty jsi měnil převodovku HGT za 20VT? tak to je víceméně jasné, netrefil jsi vidlicí to ložisko...
-
00:00:58 31.3.2014podle mě by jsi nikdy neměl rukou přetlačit tu páku na převodovce. A to si myslím je celý problém. vycvakni spojkový váleček na převodovce pryč a zkus vzít za tu vidlici. pokud s ní ani nehneš, je to OK, pokud ale tou vidlicí hneš v plném rozsahu, je vyskočená vidlice z ložiska na přítlačáku, nebo jiný problém na spojce.
za normálního stavu ti pedál vrací síla přítlačáku, která přes vidlici zatlačí váleček na převodovce a ten jak se vrací kapalina zvedne spojkový pedál. -
17:05:59 30.3.2014Ahoj,
potřeboval bych poradit od místních:
Mám Bravo HGT, v něm mám 20VT motor z Coupe - vč převodovky.
Základní informace:
- Na převodovce je spojkový válec z 20VT a vede dolů pod posilovač brzd
- posilovač brzd je z HGT
- Druhý (spodní) spojkový válec je z HGT
- spojkový pedál je z HGT
- spojku jsem se snažil odvzdušnit - povolený osvzdušňovák, našlapat atd. - bez startování motoru
A teď k problému:
- když sešlápnu spojku, zůstane "viset"dole - nevrací se
- pístek spojkového válce je pořád vyjetý
- když je spojkový pedál dole, a já zatlačím na vyjetý pístek rukou, spojkový pedál vyskočí nahoru, ale jakmile pustím, pístek se zase tlakem vysune, ale pedál zůstane nahoře
Dotazy:
- co s tou spojkou, avy se vracela atd
- dá se to vůbec takto provozovat? Že mám pedál + váleček dole z HGT a nahoře spojkový válec z 20VT?
- ve výchozím stavu (spojka nahoře-nesešláplá) má být na 20VT pístek vyjetý nebo zajetý?
Fotky jsme umístil sem, protože se mi nedaří tady na foru vkládat:
http://www.italpower.cz/cs/diskuse/motor-spojka-pr evodovka-7/tema-kviz-spojke---kombinace-hgt-a-20vt -237
Děkuji moc, za jakýkoliv názor. Do teď jsem v Bravu provozoval motor 20VT s převodovkou z HGT, ale kvůli visco a silnějším poloosám jsem se rozhodl pro změnu a dal jsem tam převodovku z Coupe, ale narazil jsem na tento problém
Díky