-
18:58:06 8.6.2014
rozhodně byhc se tím zabejval i nyní, protože chudá směs je svintsvo...někdy stačí 200m pod plným plynem, někdy to trvá déle ale následky jsou stejně katastrofický... rozhodně bych s tím než bude uvedeno do normálního stavu nejezdil...
-
11:14:55 8.6.2014
Ano Honza mas pravdu, je tam trvale 3,5 baru co pre turbomotor nie je s kostolnym poriadkom, ale takto to je odvtedy ako niekto v Taliansku prerobil Bravo HGT VIS na 20VT, s tym ze zachovali povodny palivovy jednohadicovy system z HGT a prepadovu hadicku na palivovej liste na 20VT motore len upchali skrutkou :) a tak bol 3,0 barovy regulator v liste v podstate trvalo otvoreny aj ked bol v sani podtlak ci pretlak, takze 3,5 baru tam bolo stale uz od prerabky - no teraz slo len o vyriesenie problemu, ktory nastal len nedavno a teda problemove starty za tepla a kolisanie volnobehu co bolo sposobene tou prerazenou membranou regulatora na liste s naslednym unikom paliva do sania – to je teda uz poriesene, no samozrejme ze idealne by bolo prerobit palivovy system na dvojhadicovy komplet z Coupe 20VT a o to viac ak Peto bude chciet ist s vykonom dalej ..
-
06:29:05 8.6.2014
tak to si udělal to nejhorší co si mohl:)
regulátor v nádrži drží tlak na 3,5 bar konstant... původní jednotka v bravu vůči tomu a tomu co se děje v sání uzpůsobit dobu vstřiku..
teď po zaslepení toho na liště ti tam jde stále 3,5 bar..ale uvědom si, že přeplňuješ, tudíš potřebuješ tlak na liště snižovat/zvyšovat o cca -0,8 až +1,5bar oproti nominálu a řj s tím konstantním tlakem neumí pracovat..takže ve vršku můžeš mít směs výrazně ochuzenou (místo dejme tomu 4,5 bar absolut. na liště tam máš stále o 1 bar méně...)
řešení je jak jsme psal pumpa se sacím košem z FC20VT a novej regulátor tlaku paliva...
-
22:20:00 7.6.2014
Len na upresnenie - regulator tlaku paliva na liste mal prerazenu membranu a palivo tak pretekalo do sania cez podtlakovu hadicku :) .. V garazi sa mi uz dlhsie povaloval jeden nepotrebny regulator z X5-ky a tak putoval na listu ako zaslepka .. vsetko je OK a Peto ma odvtedy iste aj nizsiu spotrebu ze?:)
-
21:38:53 7.6.2014
samozrejme za predošlé rady všetkým vďaka :)
-
21:38:15 7.6.2014
ano o tom brave je reč :) no problém je vyriešený, regulátor tlaku paliva na lište bol stále otvorený tým pádom my to prechvastávalo vracalo benzín slušným prúdom za škrtiacu klapku takže som to zaslepil a je po probléme a ten čo je v nádrži je z HGT verzia VIS z vlastným prepadom takže by to malo byť v poriadku už teraz
-
11:49:01 7.6.2014
bavíš se tom HGT s 20VT pod kapotou?
20VT má jeden jediej regulátor tlaku paliva na liště.. pokud tam máš i druhej v nádrži udělej to tak jak to má na 20VT bejt.. tj sací koš, palivové čerpadlo atd komplet z 20VT...
-
21:36:03 24.5.2014
dnes som zistil po vytiahnutí palivového čerpadla že tam mám regulátor tlaku z hodnotou 3,5 baru možno práve v tom je problém,že s týmto tlakom neráta soft po načipovaní kedže sériový regulátor má 3 bary hm...neviete mi niekto k tomu niečo smerodatné nedhodiť?
-
22:08:59 22.5.2014
pardon chcel som povedať za studena samozrejme nič nikoho nenapadá ešte náhodou prosím?
-
22:07:29 22.5.2014
...snímače pomenené a bezo zmeny, ja už neviem začína zle štartovať už aj za tepla je to zaujímavé ,výkon v točkách to má normálny ako má mať hm... špekulujem ešte nad problémom z dodaním paliva pri štarte ale to by bol problém aj z výkonom predpokladám, fakt neviem diagnostika neukázala nič, všetky hodnoty sú pri tom úplne v norme
-
13:07:39 10.4.2014
Lambdou to nebude. Jeden z tych dvoch snimacov bude davat zle hodnity. Na 1.8T v audi som poodpajal tie cidla aby som zistil ci to neni nimi, bo mi dost padaju otacky na volnobehu. A potom ked som zohriaty chcel startovat tak len tocil, tocil ale neodpaloval. A ked som zapojil snimac teploty vzduchu az potom nejak neochotne s plynom nastartoval. :D
-
21:06:18 27.3.2014
no skúsim sa na to zamerať :) poprípade by to mohla byť aj chybná lamda sonda nie?
-
09:56:19 25.3.2014
Snimac teploty nasavaneho vzduchu, snimac teploty chladiacej kvapaliny?
-
12:27:31 23.2.2014
práveže skapať neskape,len jednoducho ak to niekede vypnem za tepla a chcem potom naštartovať bez plynu nechytí a točí do zblbnutia,nemá to súvis z krokovým motorčekom alebo nejakým iným čidlom?ešte za tepla mi jemne kolíšu otáčky
-
04:40:31 23.2.2014
keď to skapína za tepla tak voľnobežný ventil či to hra rolu aj pri štarte neviem:) . Ale zistíš jedine keď ho vycítiš a zistíš či sa to zlepšilo mne to pomohlo
-
11:31:02 21.2.2014
nazdar hoši!mám problém zo štartovaním za tepla auto často bez pridania plynu nechytí vôbec,sviečky aj filter sú vymenené neviete mi poradiť v čom by mohol byť problém?dík