Sundání panelu pravých dveří

• bubAk_
    nn okno nemusis, byl sem rpes vikend rpyc, tak sem nereagoval sry kamo v manualo to myslim ze je :) pod madlem myslim ze sdelavatž nemusis, teda aspon u me ne martas :) ja sdelam jen pod krytkou za klikou.
  • Ales
    mrkni sem, je to docela dobrý http://uloz.to/x457UcZ/fiat-coupe-1993-2000-servic e-manual-zip
  • Matěj
    Já ten manuál hledal, ale nenašel jsem ho. Nemohl by jsi mi ho sem hodit?... Buď špatne hledám, nebo nevím kde.
  • Martin
    okno stahovat nemusíš, stáhni si tu manual je to tam, včera jsem to podle toho dělal také, cca 4 šrouby pod víčkama na dveřích,1 pod madlem, další za klikou taky na madlo, a zespodu dveří je asi 5 šroubků co drží tapec ze spoda
  • Matěj
    Snad jsem to pochopil... a asi mam okno stahnout dolu ze?
  • bubAk_
    zespodku,musis oddelat plast na klicce a pak kolem dokola, pod tim plastem na klicce je taky jeden, pak odklopit a povytahnout nahoru a mas to venku :) jak to odklopits tak tlac nahoru, je to jako kdyby zapadly u okna s tim tesnenim :)
  • Matěj
    Ahoj,
    nemohl by mě tu někdo říct jak sundat panel dveří? Potřebuju opravit kliku a nepovedlo se mě najít všechny potřebný šroubky a úchyty na povolení. :/