Co je to?

• Adamek17
    No asi to funguje normálně, ale musí to přisávat falešněj vzduch tou dírou. Když teda na tu díru dám prst, tak to nějak moc nesaje. A kolik by si za to chtěl. potřebuju jenom tu černou část.
  • Alejandro
    a jak se pozná, že je špatný? pokud ti to funguje, tak se divím, že to řešíš: D
  • Hozzzi
    Jde to rozdělat. Mám to pokud budeš chtit mužem se domluvit. Tu dolní část. mám ho i komplet ale nevím v jakém je stavu uvnitř...
  • Adamek17
    Me teda otacky nijak nekolisaly, jelo to uplne normalne, ale pri zbezne prohlidce motoru sem uvidel ze je v te cerne casti kudy proudi vzduch dira asi 1x1 cm. Prozatim sem to ason zalepil. Cena noveho dilu me fakt dostala.
  • Alejandro
    je normální, když se prudce ubere plyn na 20VT, že otáčky spadnou až na 500? nebo je ten ventil už před smrtí nebo nějak blbě natočený? cena je teda brutální
  • Hozzzi
    VAE ventil... ventil volnoběžných otáček.. opravit nebo sežeň starší.. scoupe určo má..
  • Adamek17
    Nevím proč se fotky nezobrazují. Zkoušel sem je i zmenšovat a prostě nic. Už sem přišel na to co to je, ale teď ještě kde to koupit aby to nebylo drahý.

Je to tohle
    http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Fiat-Tempra-Tipo -Coupe-Idle-Air-Control-Valve-7740101-7760030-New- EH-/380789963436
  • JirkaV-Juhelák
    máme křížek, nic nevidím , asi jsem slepý
  • Adamek17
    .
  • Adamek17
    Ahoj, možná je to blbej dotaz, ale může mě někdo říct co to je, k čemu je to dobrý a proč je v tom díra jak do pr....? :-D
    Díky moc.

Místo označené šipkou. (2.0 16V)