shodnost podvozků 2.0

• Charles
    nikdo není ochoten mi to změřit?? :(
  • Charles
    No na katalogy já kašlu, tam nesouhlasí kolikrát XY věcí a skutečnost je jiná...například zadní náprava z delty 16VT HPE seděla bez problémů a na coupe 2.0 16V, kde jsme ji montovali, byly na chlup stejné!
    A ramena jsou stejná na coupé jako třeba na AR145ku a 145ka má stejný ramena co delta HPE, mám vyzkoušeno, takže jsou stejná nebo ne? :D
    kratší ramena než coupé má třeba tipo nebo bravo (ale HGT už je má stejná, je širší).
    Pokud mi někdo může napsat, jaká je ta rozteč třeba u coupe 20V, tak to změřím u sebe a budu vědět. Dík
  • Scoupe
    predni tlumic dle roztece u coupe je shodny u 1,8 , 2,0 16v, 2,0 20v, potom turba se take shoduji..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak pozor... lancia HPE a coupe určitě nemají stejná ramena a myslím si, že ani zadní nápravy... porovnával jsem to dle shodnosti dílů na autokelly, a dle katalogů není shodné nic... jedině brzdy ano
  • Charles
    chlapi, prosím, nemáte někdo přehled o tom, jestli jsou shodné podvozky (tlumiče předek) na Fiat coupe 16VT, Delta HPE 16VT a fiat bravo HGT (2.0 20V)??
    Jde mi o rozteč šroubů na těhlici, jestli to tam sedne, zadní nápravy jsou stejné, takže to neřeším a to sedět bude, ale bojím se předků. Ramena mají všechna tahle auta stejná, tak jen jestli jsou rozdíly v tom, jak daleko jsou od sebe šrouby (někde jsem možná četl, že tam je rozdíl asi 5mm a teď nevím jistě).
    díky za pomoct