pokud je třmen hliníkovej, neboj se ho vyndat z auta a rozebrat.. někdy mezi pístkem a obalem tmenu je bordel z oxidace toho hliníku a omezuje to pohyb... řešil jsme to nedávno na stilu
oba tmřeny ven..pístky ven..ty byly OK, takže jen přeleštit, prachovku ze třmenu vydloupnout a vyčistit míst pod prachovkou od bordelu... navíc dostaneš do třmenu čerstvou brzdovku která má lepší parametry než ta letitá emulze:) tu ven nedostaneš ani odvzušňováním..
pak samozřejmě zkontroluj lanovod jak se hejbe a kdyžtak ho vyndej a dej mu injekci motorovýho oleje...
Přibržďuje levé zadní kolo
-
15:57:20 11.2.2014
-
22:55:00 10.2.2014musíš jak jsi psal ty... lze to i sykovkama, ale je to strašné...
-
15:17:09 10.2.2014Ahoj takže jsem pokročil. Destičky KO takže budu měnit a uvidím jestli nastane změna. Kontrola prachovky na pístu OK. Jen se ještě zeptám..jde manipulovat s pístkem bez přípravku? Myslím tím, že se musí zatlačovat a šroubovat že? Díky!
-
22:10:05 28.1.2014Děkuju za rady, zkusím..
-
09:42:16 28.1.2014A máš dobrý lanovod? Zkus ho sundat z brzdy, jestli to nepřestane...
-
21:31:40 27.1.2014zkus si nejprve ten brzdič odvzdušnit... měl jsem to samé a při povolení odvzdušňováku mi skoro netekla kapalina ven.
Pokud budeš mít to samé, kup nové hadice k brzdám.
Jo a začni pravidelně měnit brzdovku -
16:58:56 27.1.2014Ahoj všici, právě jsem zjistil co je příčinou "zanášení auta" k levé straně, přibržďuje mi kolo. Po zvednutí heverem jsem zjistil že při otáčení kolem něco drhne a při roztočení rukou se sotva jednou otočí. Prosím vás o radu jak postupovat při rozhýbání pístku krok za krokem. Budu moc rád i za foto :-) dííííííík