aký vhodný vzucháč na 20vt

• Honza
    pokud neplánuješ žádný megaúpravy tak nech origo papírák...(do cca 300PS nepocítíš žeby tomu nějak škodil) motor ti poděkuje (hlavně kroužky a spol..)

pokud chceš bavlnu, tak jedině s molitanovým převlekem..vše samozřejmě řádně udržovaný.. už jsem z těhto píčovin nějak vyrostl a kdžy po sezoně vytřeš ze sání jemnej prášek rád se uchýlíš z5 k papíráku...
  • kisik
    Značku sis vybral dobře, velikosti se neboj . Tady máš foto rezavého R.evolution vs nový Green . Green je vetší a hlavně se přesunul na čistější místo.

• Alejandro
    důležitá je co největší plocha toho filtru, na 300 koní by měl mít i místo toho nepropustneho čela z plechu i plochu dovnitř....je třeba pravidelně měnit nebo čistit a impregnovat....cena dobreho filtru okolo 2000
  • K0K1N 20VT
    já mám přes 300 hp a mám jen vložku kn
  • Invi
    Nevím co bys chtěl slyšet. Pokud někdo nekoupil absolutní šmejd, který se například rozpadl, tak ti nikdo nic neporadí, do motoru po používání filtrů nikdo nevidí. Filtr ti poskytne lepší zvuk motoru (aspoň zvuk o 180° jinde). Hodnoty výkonu v desetinách procent, na to neber ohledy.
  • HGTer
    jasné hoši,nejaké skúsenosti už mám z bavlňákmi :D no u 20vt by som chcel ísť už minimálne do KN alebo Green,motor mám len chipnutý na 250ps a vykochaný výfuk od katíku inak všetko séria takže teoreticky mi postačí niečo čo zvládne výkon dajme tomu do 300ps,šlo mi hlavne o rady aké máte skúsenosti :)
  • Invi
    Co Simota, myslíte že nejsou dobré? Dělají všechny druhy, velikosti i vložky. Ceny lidové.
  • Warhol
    hlavně ne HKS, má sice hodně malej odpor, ale hodně velkou propustnost všeho....
  • Alejandro
    hlavně s co největší plochou a udržovat ho v čistotě....je to docela drahá věc. Jede to s ním dost dobře...
  • Innocento
    Pokud je motor sériový, tak bych neměnil za sériový airbox. V nízkých otáčkách to s otevřeným filtrem zleniví. A pokud je to pak opravdu lepší v otáčkách vyšších (nebyl jsem schopnej objektivně posoudit), tak to za ten chabej "spodek" nestojí - moje zkušenost.
  • HGTer
    nazdar hoši,aké máte skúsenosti z otvoreným vzduchovým filtrom v respektíve aké veľkosť či tvar je najvhodnejšia na 20vt?dík za info ;)