špičková hodnota výkonu, nějaká milisekunda ve spektru otáček který nejsi schopen využít je k ničemu. kuličkatej garrett je rychlejší než kluznej číňan a proto bude na ježdění citelně příjemnější
GT2860 za 15 bylo pouze pro lidi kteří si to nějak zasloužili, proto tu žádnej odkaz není a nebude :-)
číňan už se asi zlepšil pokud to někomu ujelo 1000 a víc Km, z počátku byla životnost kolem 500Km a turbo na šrot. kdysi jsem jedno po havárii opravoval a už tehdá bylo velmi hezky udělaný,jen tomu chyběl závěr a díky špatné myšlence šlo do kopru,teď když to šlape tak už to asi uměj :-)
taky bych rád viděl odkaz na garretta za 15tis. to jedině nějaké jeté s nejasným stavem nebo výdrží, ale za tyhle love jsem ho nikde nepotkal, ani na ebayi a natož tady v tomhle banánistánu, kde každej kouká jen na to, jak na hovnu vydělat co nejvíc a ochcat druhého :D
kup si novej garrett GTX za 40 a budeš mít dokonce dvakrát klidný spaní.... a jedna technická, ono je seriový turbo na kuličkovech ložiskách? s tlakovym mazáním?
Nejsem milionar a kdybych sehnal garett za 15, tak je tam ale tenkrat to bylo za nejakejch 25 pri nejlepsim a za to mam i upravenou jednotku k cine a tenkrat jsem mel coupe jako jedine auto, jezdil jsem s tim vsude a vzdycky, musela to byt rychla akce, ted bych mel uz cas hledat garetta za 15 ale furt tu nevidim odkaz nebo kontakt na takove garrety?
Ahoj, já mám taky zatím pozitivní zkušenost s číňanem. Kupoval jsem jetýho za šest tyček. Jinak dělal mi to kamarád zde : www.falcon-racing.cz
mohu jen doporučit :)