Nahraska garrettu turbo 20V ano nebo ne?

• Pavol
    Zdar chalani, ak by mal niekto záujem tak mám tu jednu túto náhradu úplne novú nepoužitú za 400 eur, kontakt: scorpion_80@azet.sk
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    špičková hodnota výkonu, nějaká milisekunda ve spektru otáček který nejsi schopen využít je k ničemu. kuličkatej garrett je rychlejší než kluznej číňan a proto bude na ježdění citelně příjemnější
  • mrkinHGT
    tak hlavně máme vyřešeno, že za patnáct kolíků garreta neseženeš.
    Číňan stačí, Fík na něm měl odměřeno 391PS či kolik to bylo??
  • K0K1N 20VT
    já si myslím :)
    už jsem na něm najel asi 30000 a to jezdím sprinty a okruhy
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    GT2860 za 15 bylo pouze pro lidi kteří si to nějak zasloužili, proto tu žádnej odkaz není a nebude :-)

číňan už se asi zlepšil pokud to někomu ujelo 1000 a víc Km, z počátku byla životnost kolem 500Km a turbo na šrot. kdysi jsem jedno po havárii opravoval a už tehdá bylo velmi hezky udělaný,jen tomu chyběl závěr a díky špatné myšlence šlo do kopru,teď když to šlape tak už to asi uměj :-)
  • K0K1N 20VT
    ale my s tebou souhlasíme :) jen když jsem to tam dával já, neměl jsem jinou možnost
  • Coupe20VT PLUS :-D
    pro mě za mě, dávejte si tam co chcete... nebudu vám to tady zasírat...
  • Charles
    taky bych rád viděl odkaz na garretta za 15tis. to jedině nějaké jeté s nejasným stavem nebo výdrží, ale za tyhle love jsem ho nikde nepotkal, ani na ebayi a natož tady v tomhle banánistánu, kde každej kouká jen na to, jak na hovnu vydělat co nejvíc a ochcat druhého :D
  • K0K1N 20VT
    to nebudu mít klidné spaní,když se budu budit spocenej abych měl na splátku :)
  • Warhol
    kup si novej garrett GTX za 40 a budeš mít dokonce dvakrát klidný spaní.... a jedna technická, ono je seriový turbo na kuličkovech ložiskách? s tlakovym mazáním?
  • Ultima
    přesně tak tady se mluví o tom za 15 ale nějakej odkaz nic pravděpodobně to tak není
  • miro20vt
    Ten odkaz by sa hodil:-)
  • K0K1N 20VT
    Nejsem milionar a kdybych sehnal garett za 15, tak je tam ale tenkrat to bylo za nejakejch 25 pri nejlepsim a za to mam i upravenou jednotku k cine a tenkrat jsem mel coupe jako jedine auto, jezdil jsem s tim vsude a vzdycky, musela to byt rychla akce, ted bych mel uz cas hledat garetta za 15 ale furt tu nevidim odkaz nebo kontakt na takove garrety?
  • Innocento
    Mě taky zarachtalo jedno :-) Původně jsem myslel, že je to rukama :-)
  • K0K1N 20VT
    Kdybych tenkrat sehnal garetta za 15, tak tam je, to je jasne :)
  • Invi
    No prostě kdo si koupil originál, tak vždy bude tvrdit, že by si čínu nekoupil. Kdo jezdí na číně a nemá problém, proč ne, podle mě paráda ;-)
  • Radus 20V turbo
    A kde se da sehnat garrett za 15 tisic???Pod 20 nemam moznost kopit.Kdyby tam byl rozdil 3 tisic urcite volim garretta :-)
  • Ultima
    to byla sranda možné je vše jede ti to pěkně určitě budeš zvyšovat dál výkon:) každopádně ta čína mne překvapila že vozíte
  • K0K1N 20VT
    :)
  • Ultima
    třeba někomu to pojede časem ještě lépe:D
  • mrkinHGT
    doufám, že Ti to už lépe nepojede :D
  • krisz
    V klude by dal aj 270km/h co? Inak jede to pekne za tie peniaze :)
  • K0K1N 20VT
    Diky, snad to casem pojede jeste lepe :-)
  • Abyss
    kokine ide ti to pekne :O palec hore
  • mrkinHGT
    Ahoj, já mám taky zatím pozitivní zkušenost s číňanem. Kupoval jsem jetýho za šest tyček. Jinak dělal mi to kamarád zde : www.falcon-racing.cz
    mohu jen doporučit :)
  • K0K1N 20VT
    dělal mi to krosmen i s palivovou pumpou za 19 tis. tady máš mail ktmotorsport@mujmail.cz
  • Radus 20V turbo
    Tak to rad slysim.A kdes ho kupoval?
  • K0K1N 20VT
    jestli myslíš čínu za 12 tis,tak jí jezdím už dva roky (30 000 km),tlačím 1,5 baru, dávám jí dost zabrat a zatím drží v pohodě.

• Radus 20V turbo
    Nemate nekdo zkusenost, prece jenom cena je nekde jinde ale jestli to ma smysl.diky