-
21:29:18 7.12.2013
Myslím, že to je vejš, ale možná kecám. Za bagem je ocelová přihrádka, a už si nepamatuju, jestli jde vyndat, ale měla by. Další úskalí bude ale vzpěra, která povede hned za tím, takže asi to nebude postup správným směrem - ale zkus :)
-
20:19:46 6.12.2013
Co vyndat přihrádku a bag spolujezdce?
-
19:44:34 6.12.2013
Pokud nemáš šikovně zlomenou ruku, tak se k tomu motorku kapky nedostaneš bez sundání celé palubky. Ale měl bys to zespod vidět, jestli je prasklé táhlo, nebo případně celá hřídelka motoru. Většinou praskne právě celá hřídelka.
-
15:36:15 6.12.2013
S tímhle ti já bohužel nepomůžu, ale mám stejnou zkušenost jak s filtrem ( moc velkej ) tak i s visící klapkou, motorek vrní ale klapka jen tak plandá, takže mě taky zajímá co se s tím dá dělat
-
11:41:56 6.12.2013
Ahojte, řešil někdo tuto klapku? motor od ní mi chodí ale klapka jen tak visí, zaseklá není protože při oddělaném kabinovém filtru se s ní dá lehce hýbat, jak se dostat k mechanismu ? je nutné odělat celou palubku? cos e tam kazí?
jinak k filtru samotnému, koupil jsem nový dle rozměrů dokonce tu menší variantu z různých co se nabízejí a stejně na každé hraně několik mm přečnívala a musel jsem ořezávat aby se tam dal nacpat, z operace tak na 15 minut (s oddělanám krytu mechanismu stěračů) se stala skoro hodinová záležitost