-
22:36:03 25.11.2013
dopracoval som sa zatiaľ asi k takémuto riešeniu.. Oslovil som jednu kľúčiarskú firmu a pokiaľ im pošlem jeden funkčný zámok a jednotku imobilizéru tak mi vyrobia nový kľúč - cena 150e
-
20:21:23 25.11.2013
tak to vie potom dost nastvat, aj to je alternativa co pises, ak mas na to "vercajk" ako to zmazat tak potom nieje problem. Su ludia co to s paklucami vedia no neviem kde takych zohnat. SAda zamkov ta vyjde mozno na 20eur. A ja nemam ani code kartu ani origo master kluc takze to skusali zistit cez vinko a tym padom osllovovali taliansko a povedali mi taku cenu. Ale prajem vela stastia pri odomykani :)
-
14:37:06 25.11.2013
nedostanem..
riadiacu jednotku mám načipovanú a je mi to lúto no... asi skusím splašiť niekoho kto mi to otvorí kúpim zámky z búračky a necham si z riadiacej jednotky vymazať imobilizér.. nič iné ma nenapadá..ach jaj.. inak nový kľúč vo fiate je 130e ale chcú mať originál, alebo aspoň kartu z kódovania.. samozrejme nič z toho nemám:-/
-
10:17:54 25.11.2013
Dostanes sa aspon do auta? Najlacnejsia moznost je ked kupis celu sadu zamkov z buraneho punta aj s rj na tvoju motorizaciu. Na fiat si sa mal vykaslat. Len za kopiu kluca chceli 250e tak sa nediv.
-
09:48:40 25.11.2013
ahojte.. tento víkend sa mi podarilo stratiť jediný kľúč od môjho punta.. volal som do Fiatu a povedali mi neskutočnú pálku. chcel by som sa popýtať či neviete čo s tým mám robiť aby som nemusel zaplatit vo Fiate 500e.
Ďakujem