K: Silikonové kolínko od turba

• Invi
    Díky za rady, zajdu do servisu a uvidím co mi tam řeknou.
  • sebo 1.8 16V
    ja som tiež potreboval "trubku" A na druhy deň aj na slovensku v predajni .Oplatí sa dat originál neupravovať náhradu
  • krisz
    fiat eper mi vypsal cenu 804kc tak to bude realné a je to origi silikon diel,len ti staci ist do fiat servisu a ti objednaju hned mozna budu mat aj na sklade...
  • krisz
    Mozna ti nebude fungovat odkaz ale tu je obrazok
  • krisz
    Ked myslis na tu kolinku cez ktoreho ide naspet olej cez turbo do vany tak tady bude odkaz: http://eper.fiatforum.com/cgi-bin/naread.exe?src=D:/Fiat/ePER/data/SP.NA.00976.FCTLR/fpc.na&type=N&key=1030101004
  • Invi
    krisz: dám za to 1000kč, jen mě naveď na jejich stránky :)
  • krisz
    No ja som to tiez kupoval vo fiat servise pred 3rokmy,a nebolo to lacne 998kc som za to dal :D
  • Invi
    No gumu bych tam moc necpal, raději tkaný silikon. Mám tam sice udělaný tepelný štít, ale to je pro 99% jistotu, aby se další propálení nekonalo.

Vím že to tady na foru někdo kupoval, byla drahá jako prase, ale bohužel, na tomhle šetřit nehodlám.
  • Shift9
    Cav ja robim vo fabrike kde vyrabame hadice do aut..ked chces mozem ti nieco poslat ale bude to z dvojvrstvovej gumy a v strede je kevlarova textilia..aky priemer to ma? Ked tak na to pozeram jedna hadicka co robime by tam zapasovala..
  • Invi
    Lidi sháním toto originální kolínko, dal jsem tam sice uni, ale to má větší radius a nesedí tak jak má. Kdyby ho někdo měl v zánovním stavu, nebo by stačilo, kdyby jste někdo věděli kde ho koupím. Dík za tipy.