za studena s otackama +/- 100 nez se zahreje

• bubAk_
    otacky se mi za studena obcas pohoupaji ale ne o moc, ale slyset to jde ... na budiku skoro nejde videt.
  • Morris_3nec
    Něco je špatně :D Mě kolisaly, mel sem VAEcko cele zasrane, rozebral, vycistil, promazal, seridil volnobeh sroubem na klape a nikde mi nic nekolysa :)
  • Invi
    Kubo mě kolísají otáčky ikdyž odpojím VAE úplně, co na to povíš? :-P
  • bubAk_
    vae ventil na klapce neboli krokovy motorek pokud myslime to same mame nerozebiratelny, mam verzi 99/00 a vae ventil je malej zalisovanej bez rozebrani prave... kdyby byl velky bylo by po problemu asi, jinak vae kdyz sem ho mel venku tak se vysunul a zasunul normalne, cily polohu si nastavil pred nastartovanim.
  • Morris_3nec
    kolisani otacek by mohl mit na starosti VAE ventil, rozebrat, vycistit aby chodil lehce a slozit. Delalo mi to totez.
  • bubAk_
    cao ogari poslouchejte mam takovej dotaz za studena pokolisavaj otacky tak cca se to houpe do 100 otacek +/- dela to uz delsi dobu, lambda menena, cidlo teploty vody meneny.... dal mam pred lambdou tady tuto kokotinu, nwm co to je ale je to origos fiat... napadlo me ze by to mohlo ovlivnovat hodnoty lambdy a tim padem lambda posilal blbe informace do RJ... dal me napada to ze v jednotce se chyby vymazali, ale se spatnyma cidlama viz nahore co pisu , a cily ty chyby zase vyhodnotila a ma je tam zase a potrebuje vyresetovat a vymazat chyby jelikzo to neudela sama? co myslite? jinak kdyz dlouho nejedu a nastartoval sem tak mi to kdysi udelalo nez se to dostalo do otacek jako kdyby to lapalo po dechu ale pak se otacky zvedly ale uz mi to neudelalo dlouho . tak dumam cim to je .... vykon to ma v otackach nema problema kdyz se to zahreje nic, ted babo rad...