Ztráta tlaku-rozsvítí se vstriky

• Shift9
    Ono pojde na plny plyn len poloha skrticky bude o ten posledny stupen ukratena..tu chybu ti vyhodi aj ked nemas auto nastartovane ide o nejaku elektronicku chybu mozno by to chcelo vymenit celu RJ
  • George
    No s tou podložkou na potaku, tak to se me nelíbí. Proste to auto musí zvládnout jet na plny plyn. Děkuji Shift9.

Invi: tak map senzor je v pořádku měl jsem auto v servise, kontrolovali všechny čidla. Ale regulátor tlaku paliva je snad taky dobrej. Nepřijde me ze by to dávalo málo paliva. Jede to jako ďábel a pak proste klesne tlak a rozsvítí se kontrolka. Možna by to chtělo jinou, lepší mapu. Uvidíme.
  • Invi
    Při poťáku mi to vyhodilo nouzák, takže asi motor ani pořádně nevytočíš. Krom pťáku, co vadný/jiný MAP? Podtlakové hadice k MAP/regulátoru paliva.
  • Shift9
    Tento problem som mal aj ja..napichol som to na diagnostiku a akonahle som zoslapol plny plyn tak mi vyhodilo chybu potenciometra skrtiacej klapky..problem som odstranil tak ze som rozobral potenciometer a nalepil som tam taku zarazku aby sa nevedel dat akoze na plny plyn tym padom sa to vyriesilo..
  • George
    Ahojte,

Mám menší problém s tím, ze když jedu plnej plyn a mám tak okolo 18psi, tak se me za chvíli rozsvítí vstřiky a klesne me tlak někde na 10psi. Plyn uberu a kontrolka za chvíli zhasne a pak se to opakuje znova. Používám Evo Chip. Dekuji za postrehy