Lambo doors

• Syky
    uz jsem se na to dival...az budu mit garaz, pustim se do toho urco...ale to je v budoucnu..ted na to prcam...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    SYKY: sem našel na německém EBAY.

http://www.ebay.de/itm/VW-Opel-BMW-Flugeltur-Schar niere-Universal-LSD-Doors-/111272590290?pt=DE_Auto teile&hash=item19e85cfbd2

síla té pístnice by měla být někde kolem 2500N... to ti ještě trošku chybí... jedině, že bys udělal ty dveře z kartonové krabice. :-D
  • Sprayer 20 VT Plus
    Asi tak, chci je tam a basta :-) našel sem uni kit za 10 000,- dokonce to tu někdy někdo na foru i prodával. A přímo na Coupe to stojí 25 a vejš :-(
  • Johny
    Tvoj pristup sa mi pači :-)
  • Syky
    na lidi seru :)
  • Johny
    Praktické to určite nieje, nie vždy bude pekné počasie a tie dvere nebudu večne čisté, doba vystupovania, otvaranie dveri to nieje ako vykopnuť origo dvere a plesknúť s nimi ked si už von. Bude sa to srať, spolahlivosť pri uni kite nula bodov. Fizli z toho nadšený nebudu tiež. Keby fiat aspon mal bezrámové okna ako calibra ale neviem na fiate to nieje pekné, navyše doba postupila a vela ludi si myslí že je to skôr tuzing ako vhodná uprava.
  • Syky
    neee ja se na to potom vykaslal - nebyl/neni cas....valí se mi to ted v supliku..to je ale home made co mi dal kdysi kamos....uz jsem to daval kamosovi do vyroby, ale zradila me ta pistnice a pak uz jsem nemel moral to resit...
  • Sprayer 20 VT Plus
    A ty uz je tam Sykousi mas?
  • Syky
    potřebuju zjistit jak silnou pístnici tam vrazit...mel jsem tam 750N a ty dvere ani nevedely ze tam nejaka byla....
  • Denis 1,9 JTD:(
    Budeš dlouhé noci nadávat, než to jednou otevřeš nahoru. Uni kit se musí komplet upravit, někdo to celé převařoval a dělal mega výztuhy, aby se mu to celé zvedlo a nezkroutilo.
  • Sprayer 20 VT Plus
    Jestli je někdo máte tak jestli jste kupovali UNI kit a popřípadě kde vám to montovali. Za prvé se mi to líbí a za druhé je to praktické při parkování kolmo mezi auty, si tedy myslim. Oproti klasickým dveřím které jsou dlouhé a musí se otevřít hodně pro pohodlné vylezení...