Od coho je tento kabel ?????

• Abyss
    :DD telefony kabel :D ved prave ze 2 vodice a ani jeden sa nedotyka nicoho... je to uz prec. Dik za postrehy, len som chcel vediet ci to tam ma byt alebo nie :)
  • Morris_3nec
    Tak asi nekdo jen chtel bejt zajimavej :D Navic na fotce je videt ze ty vodice se te svorky ani nedotykaji :D Proste jen nejaka atrapa nevimceho, kdyby to melo slouzit jako ukostreni chtelo by to poradny kabel, a ne takove telefonni "vlasy". Proste to z toho vyjebej pryc, je to tam knicemu a urcite to neni origo
  • Abyss
    Praveze to nevedie nikam... jeden koniec bol prsrubovany na matici nad airboxom a druhy koniec pod airboxom..... Preto sa pytam ze ak ma niekto nieco take podobne tak mozno bude vediet co to je ale ked nikto nic tak to tam asi nepatri...oba konce prisrubovane o kostru... nechapacka :D ale dal som to prec
  • Morris_3nec
    tjn, vypada tojako telefonni kabel, urceny k ukostreni neceho, typoval bych nejaky pozustatek po alarmu
  • wejwy
    Nějakej bastl. Rozhodně to neni origo. Hledej kam to vede :-D
  • Abyss
    Pod airboxom vedie spiralovity kabel ktory bol pripojeny o kostru su v nom dva male drotiky cerveny a biely. Vie niekto co to je a aky to ma vyznam ? Dik