-
02:39:36 13.8.2013
Poznas to tak ze ti strasne vybruje a rezonuje motor pri rozbehu. Ja som to riesil a zhanal nove silenbolky donedavna..najlacnesi som nasiel za 60e jeden.. Nastastie mam jedno coupe na nahradne diely doma a akonahle som jeden pouzitelny vymenil zmena sa hned dostavila..POZOR ak mas silny motor a znicene silenbloky odrhnes cely zaves pri prudkom starte co sa stalo mne!!! A to neni sranda lebo napr kde sa to odrhlo mne zo strany prevodovky skoro nikdo mi nechcel predat len zaves..kazdy ponukal celu prevodovku cca za 200e az na jedneho dobraka z dunajskej stredy..
-
13:31:55 8.8.2013
řekl bych, že kyž ji vymontuješ tak uvidíš v jakém stavu jsou ty silentbloky, pokud jsou vymlácené je to KO.
-
13:18:57 8.8.2013
jak se nazývá taková ta tyčka co je na pravé straně u tlumiče a spojuje motor s karoserii? nenašel jsem ji ani v autokely ani v ELITu ani na dalším webu, opotřebovává se tento díl? při startování studenýho motoru slyším takový kopanec a mám podezření na uchycení motoru (silentbloky a ta tyčka), poznám na ní že je třeba ji vyměnit?