pri plnem rejdu zacne brnet od kola

• bubAk_
    vypada to ze problem vyresen, homo ani poloosa to nebyla nejspis, ani podbeh... je to divny ale co sem ted delal testovaci jizdu zatim vyreseno... trcel my tam mrtvy drat v buzirce, ktery jsem sice zamotal, ale pri rychlejsi jizde a vytoceni kole asi zacal drnet o kotouc nebo o kolo takovym stylem ze v kabineto slo slyset jako kdyz je kolo sprajcle.... po odstraneni dratu zatim nic
  • bubAk_
    mrknu na to hosi, toto me nenapadlo, no udela to obcas a drni to jako plast nebo neco o gumu nebo tak podobnyho,jako dkyby se neco zohlo drni a a pak to prestane, ale guma je v pohode takze to bude podle me ten plech o neco
  • Innocento
    Mě teď taky sejřily, tak letěly ven :-)
  • K0K1N 20VT
    Zkus se podivat na ten plisek co je na cepu,jestli nedrhne o kotouc, me to pri plnem rejdu obcas taky dela ale nevim jestli to teda uplne brni :)
  • bubAk_
    cao pri plnem raidu treba do zatacky nebo pri brzdeni a rychlem odboceni mi na levem prednim kole zacne neco drnet jako plast , myslel sem ze je to podbeh, ale neni, nasazenej je dobre... srovnam kola chvilku to brni a pak to rpestane, nevite cim by to mohlo byt? ze by polooska? :(