Pojištění

• Morris_3nec
    CSOB pojistovna,na mati, 106 bezeskodnych mesicu, 2267kc rocne, plneni 100/100, bez jakychkoliv kecu, ani u toho mati nemusela byt, stacilo poslat maila ohledne zplnomocneni podepsani smlouvy, nic vic.Naprosta spokojenost
  • Jakub
    http://www.moravainvest.cz/ na mámu, která ani nemá papíry 3300Kč/rok
  • Alex
    když na novo tak 3 200 ?? No tak já mám asi smůlu :D 2.0 20V bez turba jsem měl asi za 4 900 :D Teď mám taky 2.0 (105kw) a pojištění 4 500 :D .. A to mi tam naházela spoustu bonusu který bych neměl ..
  • Ultima
    já mam seicento pojištěné v Česmadu podolí 1800Kč za rok a fiata 2.0 tam budu dávat ptal jsem se na částku a vyjde mi to na 2800kč za rok a když začínáš na novo nějakých 3200 bez havárka
  • Venca Cheb
    zde náhled
  • Venca Cheb
    Tak jsem to projížděl ještě jednou a pro řidiče na kterého nikdy nebyla napsaná pojistka je to 9,5 tis za rok jen za povinné :-(
  • Morris_3nec
    Tak ono hlavně záleží na koho to pojistíš, na tom kde onen člověk bydlí (PSČ), kolik má naježdíno atd . . . Nejlevněji sem našel na svou máti za 2672kč ročně, 16VT
  • Venca Cheb
    Díky za rady, mě to právě na vyhledávačích vyhodilo vždy jen 4 pojišťovny (jestli kvůli stáří nebo kW nevím), každopádně nejlevnější bylo za bratru 9tis, s čehož se mi udělalo opravdu špatně od slinivky :-D
  • Morris_3nec
    Presne ta, projed si orientacne ruzne srovnavace pojisteni, ale hlavne si prez ne to pojisteni neuzavirej ! Samotne povine ruceni si pak zajdi vyridit do pojistovny, kterou ti to vyplivne jako nejlepsi pomer cena/sluzby. Zaridi ti ho totiz jeste o nejakou tu tisicovku levneji nez na tech srovnavacich portalech. Vlastni zkusenost. Ja si vybral prez epojisteni.cz ruceni u Ceske pojistovny za nejakych bratru 4012kc rocne, kdybych si zasel do Ceske primo, vyslo by me cca na 3100 rocne. Kazdy pojistovak ti tam muze naflakat plno dalsich slev a bonusu
  • Jelo
    Dej si to do porovnávače. Coupe mám jen povinný ruč. ale Focus 2007 1,6 POV+HAVA ročně cca 3800,-
  • Invi
    Individualni...
  • Venca Cheb
    Ahoj,
    předem se omlouvám, vím že se to tu už několikrát řešilo, bohužel se mi nepodařilo vlákno najít, rád bych se zeptal na cenu povinného a havarijky na 20VT, registrace bude nejspíše Praha.
    Díky za info