kolisani otacek za studena

• bubAk_
    jasny v pohode kamo, ja ted valim do chorvatska takze tu tyden nejsem, a pak dalsi vikend sem taky pryc takze srpen by byl ideal :)
  • Phoboss 1,8 16V
    No právě to je pro mě problém :/ nejsem moc doma a když jsem tak se snažím něco málo udělat s coupečkem a nebo na zahradě :/ Možná naplánuju mojí polovičce nějaký výlet tak bych se pak předem ozval a nějak bychom to checkli :) Ale dříve jak srpen to nevidím... bude dovolená a plno dalších výdajů :/
  • bubAk_
    jj to umi :D a poradne :D hele nwm leda sraz na pulku cesty pak se jit nekam ozrat a pak to zkusit :D
  • Phoboss 1,8 16V
    jj pamatuju si hehe ale jak to udelat aby bylo auto studene... teda aby se zavada projevila nebo ne hmm mame stejnou verzi te 1.8 tak bychom mohli i nejaka cidla checknout... coupatka si proste umi postavit hlavu :D
  • bubAk_
    phobos to by bylo fajne, to vyzkouset, ci to nedela a nebo dela krokac, ale mam dve klapy a u kazdy se to lisi ale vesmes porad stejny, sak sem se videli minulej rok na sraze :) a to mi jeste bastardo italiano nedelal :)
  • Phoboss 1,8 16V
    bubak: tuším že jsi ze spoda... Zlínský kraj :D kdybys měl cestu nahoru do Karviné nebyl by problém a mohl bych Ti k vyzkoušení půjčit moji. Auto mám rozebrané akorát by se muselo odstavit a nechat schladnout s čímž je teď v hycech docela problém :( taky mám ten novější typ >98 :)
  • Leoš
    Na skrtici klapku sw podivam a vaha vzducu je komplet a vycistena plne funkcni a jsou tam oba jazycky tak se muzem domluvit
  • bubAk_
    zalezi jakou klapku, lisi se ze zapojenim toho krokoveho motorku, o vaze byl uvazoval pokud je kompletni :)
  • Leoš
    ja mam jeste jednu vahu doma a klapku taky na 1,8
  • bubAk_
    jo jak davam klapku dohromady tak je mozny ze vaha vzduchu mi chybi, nikdy sem ji tam nemel a nepotreboval, mozna tedka budu :D
  • Leoš
    Hele ja nevim ja jsem mel 1,8 a mel jsem stejny problem strasne me to sralo tak jsem si to nechal projet pocitacem a ten me nic neukazal.Tak jsem to nasrane rozdal vsechno jsem vycistil celou klapku potenciometr jo a vymenil jsem vahu vzduchu.a cele jsem to kloudne utesnil a pak restartoval sel jsem to projet a mel jsem klid
  • bubAk_
    krokac mam ten malej hajzl, klapku sem kupoval repas z fiatu i se snimacema, ale divny je ze po zahati je konec, jinak starou klapku sem cistil, zkusim to napichnout na diag, jelikoz pred vymenou lambdy a cidla chladici kapaliny to hlasilo ze klapka je blbe nastavena, taky verim ze problem bude v tom ale uz se v ni rypu strasne dlouho :)
  • Shaman
    Tiež som to mál a klapka bola zasrata od oleja.Potom reštart a od vtedy to funguje.
  • Martin
    co klapka, čidlo na klapce a krokovej motorek, taky jsem měl takovej podobnej problém a stačilo to jen vyčistit
  • bubAk_
    Zdravim, davam dohromady motor ale porad ne a ne ho dat do kupy, asi tato zavada me vadi nejvic auto nastartuju studeny, trosku popojedu a zacnou otacky kolisat... a kdyz ho nastartuju tak nez se dostane do tech pozadovanych otacek tak to trochu trva... jinak jak se zahreje tak je po problemu..... dale me vadi ze pri plynule rychlosti 60 jako kdyby chtelo cukat ale necukne, uz si nwm rady co s tim ... a byl bych rad za nejaky slusny nazor na co se podivat atd... abych uvedl tak lambda je nova, a snimac teploty chladici kapaliny take.... jinak je to FC 1.8 16v 99-00 VYROBA