stalo se to už někomu?

• sebo 1.8 16V
    no ja som to tiež tak pochopil"body "a rad by som si to premeral po 14rokoch to už bude biedne .
  • Pegas77
    tak i prumerne zdatneho jedince by asi napadlo ze se jedna o kostrici body, kdyz se jedna o jejich osetreni
  • Morris_3nec
    Myslim ze Warhol to myslel tak, ze "kostra" je na kteremkoliv kovovem dile auta, coz je samozrejme pravda. Na otazku jak noha odpoved jak noha
  • Pegas77
    Warhol:

i na stropnici ? i na celnim skle?

odpověď jak noha
  • Warhol
    všude...
  • Pegas77
    kde všude jsou na kupecku kostry? na TIPU vim tam jsem je uz 3 roky zpatky osetril dle doporuceni
  • K0K1N 20VT
    ok, no očistil jsem kontakty na baterce,kostra je rezatá ale když se s tím nehejbe, tak by to mělo být v poho ale taky to asi očistím, snad se mi to zítra neposere někde na cestě :)
    děkuji za tipy :)
  • Morris_3nec
    Přesně tak, měl jsem stejný problém na svorce baterky. Pokud ti to vyplo úplně, že ti to resetlo i rádio tak je to jasné. Aleternátor by tohle neudělal
  • Invi
    Už se mi to stalo na dvou autech. Jednou kostra na kastli a jednou jsem nedotáhl kostru na baterce. Zkontroluj ten kabel kolem baterky, za to nic nedáš.
  • K0K1N 20VT
    noo,nevím, zatím asi 100km a dobré, starty všechno v pořádku, tak uvidíme
  • Invi
    Kostry ...
  • Pegas77
    tak to si sebou radeji vem dobrou baterii (a možná i altík)
  • K0K1N 20VT
    jedu do města,vyjedu ze světelné a auto asi na půl vteřiny chcíplo a hned naskočilo, i rádio se vymazalo,jedu asi kilometr v pohodě, zaparkuju, když se vrátím za půl hodiny žádná reakce,jak na centrál,tak na klíček v zapalování.
    otec mě odtáhnul a asi po šesti km na laně auto ožilo a já normálně nastartoval,tak nevím a to chci zítra jet 160 km na sraz :/ kontakty jsem kontroloval auto zkoušel a už to neudělalo