Nestartuje

• Invi
    Gratuluji, hlavně že to nebylo nic vážného :)
  • Tommy16vt
    Gonzo: jeste nevim kolik stoji mel jsem ho pujceny od kamarada ktery ma taky coupe . vymena neni komplikovana drzi na karoserii na trech sroubech vytahnes hadicku ktera do nej vede a stekr a je to
  • Gonzo
    co ta stal ten hallov snimac? je to komplikovane vymenit?
  • Tommy16vt
    Tak dnes jsem byl v garazi a zkousil jsem Halluv snimac vymenit kamarad mi ho donesl otocil jsem klickema hned to chytlo takze jsem spokojenej a chcivam podekovat za rady hlavne Invimu diky
  • Carlos 20vt
    Záleží kde a jak je prasklá..změř tlaky ve válcích a budeš mit jistotu,že je to něaká elektronická věc.
  • Gonzo
    mne tiez nestartuje. Ten hallov snimac, ukazala by na to aj diagnostika?
  • Tommy16vt
    Carlos20vt: tak kdyby vyláká hlava prdla tak mám vodu v oleji pokud se němylim a to nemám. Ted sazim na ten Halluv snímač jinak pak uz nevim
  • Tommy16vt
    Ten konektor jsem dnes zkoušel docvaknout a byl docvaklej . Ještě čekám na kamaráda az mi vytáhne z auta ten Halluv snímač abych ho vyzkoušel .
    Invi: to asi ja nebudu to bude jen náhoda na stejny nick tohle je me první coupe a mám ho 3roky. Jinak ti děkuju snad to dam dohromady
  • Invi
    OU tak to by mě nenapadlo, jinak ten konektor jak jsem psal to nebude, bez něj svítí vstřiky a nejde pumpa (přehlídl jsem dodatek, že pumpa jede).

Držím ti palce, aby to byla nějaká blbost.
    Bývalý majitel mého Coupe měl taky takovou praštěnou vizi, že do Coupe nemrznoucí kapalina nepatří, takže jsem rád že je motor v jednom kuse, snad i chladič bude ještě v pohodě. Mimochodem, měl i hodně podobný nick tomu tvému...
    Snad se pletu.
  • Tommy16vt
    To snad nee:( . Jak to nejlíp zjistím jestli je praskla?
  • Carlos 20vt
    Mohla ti prasknout hlava a zere ti to vodu.Na mém autě se to stalo tak me to napadlo.. Nemrznouzi smes je u auta nutnost! Čista voda tam nepatří !!
  • Tommy16vt
    Carlos 20vt: no popravdě řečeno jsem nemel. To ma nákyp vliv na to ?? Po zime jsem nastartoval úplne v pohode akorát to po km chcíplo tk nevím
  • Tommy16vt
    Dnes du zkusit ten Halluv snímač jak psal Invi tak uvidim
  • Carlos 20vt
    Měl jsi tam přes zimu nemrznouci směs? :D
  • Invi
    Motor chyte i bez snímače vačky, bez MAP senzoru, bez poťzáku na vačce či čidla klepání, i bez snímače teploty vzduchu. Překontroluj Hallův snímač a když už tam budeš, dotlač ten velkýkonektor na kastli, vedle MAP senzoru z jednotky.
  • Tommy16vt
    Ahoj vsichni, mam problem s coupe.Auto bylo celou zimu v garazi a kdyz jsem vyjel tak asi po kilometru mi za jizdy auto chciplo a uz nechtelo nastartovat. Jen tocia nema snahu chytit. Kdyz jsem dotahl auto do garaze tak prvni zjisteni bylo ze mi prdl remen pry je to remen na vyvazovani motoru a v podstate tam ani nemusi byt pry si ho i nekteri lidi vyndavaj kuli vykonu . Ale auto stale nestartovalo schodili se rozvody jestli se nepretocily a jsou v pohode , jiskru to hazi , benzin do motoru jde , pumpa je slyset ze tlaci , koukaly jsme jestli se vacka toci a taky v pohode pak jsem hledal neco tady na foru a jediny co jsem nasel bylo cidlo vacky tak jsem ho zkusil taky vymenit a stale nic auto stale jen toci a nic .Pak jsme zkouseli vymenit cidlo kliky a furt nic. Jeste nez jsem vyjel po zime tak jsem menil pumpu Walbro255 tak jsem si po case myslel jestli neni spatna a dnes jsem tam vratil starou pumpou a furt nic jeste me napadlo jestli by to mohl ovlivnit VAE ventil co myslite?? Prosim o pomoc uz si nevim rady. Diky