Centrál-senzor zavření dveří

• Lajin
    Tak jsem konečně rozdělal dveře i u spolujezdce a je to ten senzor v nich,takže byli posraný oba dva senzory jenze bohuzel sem mel jen jeden zámek.Nemá někdo zámek na stranu spolujezdce?Stacil by asi jen zámek,protoze motorek když ho vypojím tak se zamkne:)ale když by byl komplet tak to nevadí.
  • bubAk_
    to Hozzi: nektery coupe to maj v zamku a ne ve sloupku dveri...

To Lajin: kdyz mas otevreny dvere a jen to zacvaknes rukou jako do pozice zamceno, melo by ti to zhasnout . nedavno sem to zkousel
  • Hozzzi
    Morris mi řikal že mu to dělaly normalně koncaky co jsou ve sloupku - musel je podložit když zavřel dveře tak to nezmačko dostatečně...
  • Lajin
    A dá se nějak vyzkoušet jestli funkuje?A má ten symbol na palubovce zhasnout i když jen zamáčknu zámky nebo musej bt zavřený dveře?
  • Hozzzi
    Morris mi poradil.... je to některe čidlo dovření dveří...
  • Phoboss 1,8 16V
    Lajin: tvůj problém to asi nebude ale občas se někomu jako i mě stalo to že se mu uvolnil spínač v kufru (je vlevo nahoře když koukneš do kufru) a ten ti taky auto otevře když bude špatně sepnutý...
  • bubAk_
    hele senzor otevreni dveri je primo v zamku na svoji 1.8 to mam taky kdyz rozbalis klubo dratu tak to zmeris... hledal sem to kvuli sviceni dveri a je to primo v zamku...
  • Lajin
    Zdravím všichni,nechtěl sem otravovat ale už si vážně nevím rady v zimě když jsem jednou otevřel dveře tak se mi zasekli oba zámky a byli pořád zavřený tak sem je musel šroubovákem odchlípnout a tím to začalo od té doby mi pořád svítí že mám otevřené dveře a nejde zamknout když zmáčknu dálkovým(přidělávaný) nebo tlačítkem v kabině tak se to zamkne ale tak po cca 2 sekundách se to zas otevře a když to dělám klíčem tak to samý až třeba po 20 se mi podaří zamknou aspoň jedny dveře ale nedávno jsem přišel na to že když zmačknu tlačítko zamknutí a já i spolujezdec podržíme vytáhlou kliku tak se to zamkne a moje otázky jsou>Kde je nějaký senzor na zavření dveří? a čím si myslíte že by to mohlo být? Dneska jsem u fakt neveděl tak sem vytáh skoro novej zámek a vyměnil protože u řidiče se zadrhával ale pořád nic:(...Za každou radu budu rád.Děkuju;-)