-1,2 baru podtlak mít nemůžeš, to bys popřel fyziku. Spíš blbý budík :)
Bez Hallova snímače bys neměl nastartovat. Potřebuje to najít fázi, kdy má házet jiskru. Takže tím to není. Jestli chceš mermomocí měnit čidla, kup nové čidlo teploty motoru(nebo obě), díky tomu mi taky svítili chvíli vstřiky a nešlo to vytočit nad 4000, stojí to pár korun.
Snímač otáček výfukové vačky
-
18:42:11 1.6.2013
-
07:51:14 31.5.2013Děkuji za rady, ten podtlak mám právě až moc velkej, pohybuje se někde okolo 1 baru až 1.2baru tak nějak. Ale konečne jsem našel někoho tady v okolí kdo se mi na to podívá, každopádně děkuji za rady. Držte mi palce :D
-
15:23:00 29.5.2013Asi by bylo rozumnější, než měnit na zkoušku snímače na motoru, to napíchnout na diagnostiku. Tim člověk, kterej má rozum začíná.
kdyžtak se ozvi na mejl, diag. na tyhle "veterány" mám. Honza -
06:37:55 29.5.2013Asi jako píše Denis... mě to s vadným hal snímačem totiž vůbec nestartuje :) a vstřiky svítí pořád... :) A nevím jak jinde ale u 20vt musí tuším dolů rozvody :)
-
20:41:14 28.5.2013Jestli máš otáčky na volnoběh celkem OK a máš malý podtlak v sání, tak se zaměř na tohle. Projdi hadičky, jestli někde nemáš kiks.
-
17:28:39 28.5.2013Pokud nefunguje ten snímač, hallův snímač, teplotní čidlo na svodech, nebo MAP senzor, tak se má rožnout kontrolka vstřiků, asi po 3 vteřinách po nastartování. Aspoň v mém 16VT to přesně takto funguje.
-
15:24:31 28.5.2013Vstřikovač svítil, ale už nesvítí. Ale mám divný podtlak a jde mě to ve 4 tis. otáček do nouzáku. Když na nastartovaném motoru ho odpojím, tak žádný rozdíl. No chci to spíše taky vyzkoušet a popřípadě vyloučit možnou závadu. Pokud to tím nebude, tak budu pokračovat dále. Nechce se mě to dávat do servisu, jelikož by nad tím labarovali a nic by neudělali a stálo by mě to prachy. Už jsem ho měl jednou ve Fastu a vyměnili mě tam snímač otáček klikovky a žádnej rozdíl a platil jsem 5 litrů..
-
15:02:36 28.5.2013Asi? Co ten motor dělá, svítí vstřikovač na palubce?
-
09:33:23 28.5.2013Ahojte,
tak jsem zjistil, že můj problém bude asi výfukovou vačkou, ale nejsem si tím jist(doporučení mechaniků). Ale nechce se mě hned snímač kupovat, nejraději kdyby byl někdo z okolí a byl by ochotnej mě ho zapůjčit na vyzkoušení, kdyby to pak fungovalo jak má, tak bych si ho odkoupil nebo věděl, že si mám koupit novej. Jsem ze severní Moravy, Šumperk. Moc Vám děkuji za případné kontakty.