jak otevřít airbag?

• Morris_3nec
    Spolehlive funguje pripojit 12V na vodice
  • Kuba
    Flexou:D
  • Alejandro
    díky, to jsme potřeboval! a jak jsi bezpečně oddělil tu rozbušku od te kovové části?:)
  • Kuba
    Ja ho kuchal a da se to vyhodit ven. Ale k te plastove casti jsem mel 4 matickami prisroubovanou tu kovovou cast s "rozbuskou"?. Matky jsem demontoval a zustal mi v te krytce pytel a na te kovove casti (kterou potrebuji k montazi krytky zpet) zustala ta rozbuska. Chvili jsem premyslel jak ji dostat ven, abych o ni moc nepacil a podarilo se mi ji oddelit. Takze se to da vyhodit vsechno ven. Ty pokud mas nyty misto maticek, budes muset asi odvrtat a zpet nanytovat
  • Alejandro
    nikdo neví jak bezpečně otevřít airbag?
  • Alejandro
    Dělám odlehčení auta. Po vyndání airbagu z volantu bych chtěl použít ten plast na zakrytí volantu. Ovšem nevím jak demnontovat ten airbag od te plastové krytky volantu. Airbag je hodně těžký. Zároven se mi nechce kupovat krytka na volant ani sportovní volant a chtěl bych si tu krytku vzít z airbagu. Nejsou tam matičky. Napadlo mě to odvrtat nebo flexou odbrousit, ale nevystřelí mi ten airbag? Teoreticky by neměl když není pod proudem ne? teda pokud se netrefím do te expanzní nádoby...:/ Nedělal to už někdo někdy?