-
21:26:44 10.5.2014
islo do PD. k svagrovi takze ho este snad uvidim :)
-
20:55:17 10.5.2014
A do akých concin SK sa dostalo ?
-
21:27:19 9.5.2014
Tak, a som bez Coupe. Po 7 rokoch:) Na pumpu sme ho odtlacili, natankovali aby mal novy majitel dost na prejdenie domov, a potom nastartovalo:) Tak dufam ze nebudu musiet nikde zastavit:)
Bude za nim luto. Inak, vnutri su 4 disky s gumami + 4 dalsie gumy. A ze male auto:)
posledne foto :)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/75131861/coupe.jpg
-
07:31:57 9.5.2014
takovyhle priznaky melo moje TIPO kdyz byl vadnej snimac otacek a polohy klikovyho hridele, magnetickej bazmek co studenej fungoval a teplej ne, studeny auto startovalo, v servise zkouseli a merili po ranu co tot tam celou noc stalo, teply ani nahodou, pak uz to nestartovalo vubec, cidlo melo mit odpor kolem 700Ohmu ale v okamzik co nestartovalo byl odpor nekonecno , po vymene za nove ihned na prvni skrtnuti motor nabehl
-
07:22:54 9.5.2014
rano nastartovalo:)
-
22:00:26 8.5.2014
keby ste vedeli co ja si s tym coupe zazivam. OD vtedy ako je opravene som snad kazdy druhy tyzden v servise. Ani sa mi to nechce pisat. Uz som kupil Volvo
kazdopadne, momentalne som ho chcel prestartovat, lebo ako mam nove auto tak len stoji, tak som presiel 1 km k tescu, ked som sa vratil uz zase nestartuje. Tento rok ma nechalo takto uz parkrat, raz na pupme, raz na parkovisku, teraz na tescu. Doteraz vzdy stacilo pockat par hodin, tak uvidime rano:) Uz mam aj kupcu, zostane v ramci rodiny tak vie do coho ide, ale takto s nim ani neodide. Mam chut ho dat rovno do srotu. Coupe neni pre ludi ktori si to nevedia spravit sami. Mal som dve a obe boli jedna velka katastrofa, a to som clovek ktory servisuje vsetko co treba. Coupe vlastnim vyse 7 rokov, tie peniaze co isli do servisu som mohol mat nove auto davno.
Posledne mi prekablovali nejake kable k rj, lebo boli pozalamovane ci co. Kazdopadne chova sa to rovnako, preblikava kontrolka vstrekov, pokial zastanem tak uz nenastartujem. Momentalne ale svietia streky stale tak uz je to mozno definitivne. Toci toci ale nenatoci. Vsetky standardne zvuky pocut. Skusil som odpojit a pripojit baterku ak to ma vyznam, skusil tu niekde popisovany reset rj ale to asi neni pre tento 113kW lebo to nic neurobil.
Najviac ma sere ze to musim asi zase odtiahnut, ani len to sa neda pekne, lebo nemam ten hak.
-
10:35:46 15.12.2013
Ja mam akumu comfort len 55ah. Nikdy som sa nestazoval na starty len uz jej taha na 5 rok alebo uz tam asi je 5 rokov. Presne neviem. O peniaze ani tak nejde lebo som sa skor obhliadal okolo exide excell. Nejaku za 100€
-
06:36:29 15.12.2013
Doporucujem Akuma komfort+ 60ah 600A,za tie peniaze nic silnejsiho nenajdes,minuly tyzden som kupil do coupecka,tak startuje ze skoro vyskoci starter :D
-
03:01:02 15.12.2013
No kľudne stačí 62 :) :ja ešte chcem povymieňať všetky žiarovky za LED ale to postupne aby som znížil odber:)
-
23:27:42 14.12.2013
preto sa pytam ci tam vojde aj 62AH lebo ja mam 55AH 480A a ked som ju tam vkladal tak to bolo len tak tak. A chystam sa kupit new baterku lebo maja taha uz na 5 rok, starty su pekne ale ochvilu pojde dokolien. Dalsia vec co ma zaujima, ako je to s alternatorom/dobijanim. Ci to bude stihat dobijat aj na kratsie vzdialenosti. SEBO: 70AH je na coupe uz asi zbytocne moc, ale myslim si ze alternator v coupe je dost silny aby dobil aj tu. Ale ak sa mylim tak ma opravte... Neviem ci maju vsetky motorizaacie rovnaky altik...
-
18:04:09 14.12.2013
na 1,8 62 vojde v pohode ešte tam je volne asi na 70 to maximum
-
16:46:06 14.12.2013
Abyss
ano vosla v pohode, rovnaka velkost ako ta co som mal predtym. Neviem ci su vsetky rovnake, toto bola Bosch 62Ah 530A. Predajca hovoril ze to je vlastne rebrandovana Varta a stala 78 euro
Dokonca je este trochu asi mensia lebo ten popruh co drzi baterku je pri nej volnejsi. Blbo sa dostava k tomu srobu co drzi ten popruh. Dokonca som si musel sadu klucov kupit aby som to sam zvladol :D
-
11:09:28 14.12.2013
62AH ti tam vosla v pohode ? ako je tam miesta dost ale ja si stale myslim ze koli vahe vzduchu by tam vacsia baterka nevosla lebo ta vaha je tak hlupo natocena... 1.8 a 2.0 20V by mali mat umiestnenie ten vahy rovnake... vsetky 62AH baterky maju rovnaky rozmer ?
-
20:15:16 13.12.2013
kupil som novu baterku 62Ah namiesto 50Ah
stara bola uplne mrtva.
Nova baterka - krasne startuje, chodi zrazu aj na 5 valcov (ani sviecky nebolo treba menit)
Takze uz iba doriesit deravu hadicu od vzduchoveho filtra a lanko kapoty
:)
-
10:17:50 12.12.2013
Sebo: mam mechanika ktory sa vyzna velmi dobre aj v 5 hrncekoch a celkovo v talianskych autach. Takze aj kebyze mam 20vt viem za kym by som siel :-)
-
22:18:41 11.12.2013
abyss
si na slovensku ale más 4 valec ako aj ja ten a ešte dá servisovať na slovensku .Ale z 5 valcom bieda
-
21:47:07 11.12.2013
som dohodnuty na buduci tyzden vymenit olej sviecky a tak. Chcem jazdit nech sa ukazu este dalsie veci, na sviatky to uz potrebujem ok.
-
21:34:35 11.12.2013
keybze mi oznamia ze auto je hotove ale ide iba na 4 valce z 5tich, tak im poviem nech spojazdnia aj ten posledny, ani by som to nebral domov.... to su co za mechanici ? :O
-
20:18:10 11.12.2013
auto je doma:)
jazdi sice zatial na 4 valce iba, ale jazdi:) Resp. uz zase nejazdi, lebo skapala asi baterka lebo uz ani nepretoci..niekto ma snad nastartuje:)
-
12:13:11 7.12.2013
tak pred 4 a pol rokmi som ho kupil od Klouceka, vtedy tu este znameho cloveka:) za 5000 eur a dokym sa nepokazilo som nemusel nic vazne riesit jazdilo super:)
na rozobratie na diely nemam cas, vedomosti, priestor a ani chut:) Predat to nepojazdne je cista strata a do zbernych surovin hriech :)
-
17:12:14 6.12.2013
Gonzo
si to auto zaslúžiš aby chodilo ja mat také problémy ide na diely a zbytok do zberných .
Máš božiu trpezlivosť
-
15:14:15 6.12.2013
innocento: pojdem sa im pochvalit ze to zle spravili, ale kedze to bolo cele bez papierov tak to je vsetko co mozem urobit, nejake peniaze naspat mozem zabudnut.
inak auto este nemam, dnes som vyteseny isiel si ho prebrat, ale este tam zostalo. Sice startuje, ale skapina, a obcas aj nestartuje. Vyhadzuje chybu tusim P0337 cidlo otacok ak sa nemylim, co je snimac kluky, ak spravne chapem. Ten sa menil tiez v prvom servise. Chlapik zo servisu vravel, ze to zacalo robit vcera este ako naklonil auto co nieco nastavoval kulisu prevodovky este tak ze potom to zacalo robit.
Ked vymaze chybu po chvilke sa zase objavi a nestartuje. Skusi vymenit v pondelok este to cidlo.
Inak auto vyzeralo pekne a aj zvuk ok, uz by som sa povozil :)
este je aj odpojena tusim sa to vola vaha vzduchu? Ta hadica co je od vzduchoveho filtra je roztrhnuta tak tam odpojil dake cidlo ale ze to zatial nevadi.
Ked to bude jazdit bucham sampus
-
10:56:16 6.12.2013
Presne ako som písal na začiatku 5 hrnček v slovenskom servise absolútne nemožne aby ho poriadne urobili skorej bude v horšom stave ako keď tam šlo
-
23:33:15 5.12.2013
Gonzo : Vím, že to je naivní představa, ale budeš tu fušeřinu s předchozíma servisama nějak řešit? :-)
-
18:55:13 5.12.2013
dodam aj foto a video, ak mi to poskytne ten servisak
inak mozem odporucit tento servis v BA naozaj je ten dobry
-
18:52:08 5.12.2013
podla vsetkeho to nebolo snimacom vacky, ale zle nasadenymi rozvodmi este v prvom servise po vymene vacky. Menil sa ale aj snimac vacky takze 100 percent to uz nik nepovie. Menil sa aj alternator, ale ten preto ze povodny praskol asi jak to dlho stalo a bol zadrety nejak
rozvody boli posunute o jeden zub, a remen na spodu uvolneny. Experti v niektorom zo servisov predtym na prevrtali niekolko dier do nosnika a odstrihli taky 10 cm kus z neho, asi sa snazili dostat k vymene vacky bez vybratia motora alebo co, neviem.
Takze som zbytocne kupoval riadiacu jednotku, jeden alternator a pravdepodobne aj jeden snimac vacky.
suma sumarum oprava zatial
1380 EUR
a 10 mesiacov
-
18:46:50 5.12.2013
auto dnes nastartovalo :) zajtra si mam prenho ist.
600 EUR :)
-
19:49:48 27.11.2013
palce drzim, ale kolki v poradi to je uz ten snimac ? :D
-
19:45:52 27.11.2013
drzte palce zajtra sa zase meni snimac vacky a rovno aj alternator :))
-
20:49:35 15.11.2013
to v servise neprejde, ale dik:) Nevadi ved zainvestujem:)
snad sa to uz opravi.
-
18:27:06 15.11.2013
tak lze to udělat bez demontáže motoru, ale připrav si nervy a hodně budeš upravovat cajky... ale jde to.
pakárny:
demontovat kladky, řemeny
demontovat kryt rozvodů
při montáži napnout rozvody
kryt rozvodu doporučuji přeříznout vejpůl
-
16:19:59 15.11.2013
o dva tyzdne sa bude menit opat snimac vacky. Cena cca 500 eur:(
Vie mi niekto len potvrdit, ci sa to naozaj neda bez vybratia motora? Viem ze niekde som pocul ze rozvody sa daju aj bez vybratia motora?
-
16:19:59 15.11.2013
Vie mi niekto len potvrdit, ci sa to naozaj neda bez vybratia motora? Viem ze niekde som pocul ze rozvody sa daju aj bez vybratia motora?
-
16:19:58 15.11.2013
-
18:40:16 6.11.2013
neskusal, musel by som ju dat niekde resetnut, lebo imobilizer je samozrejme problem.
Snimac vacky menili este v prvom servise, uz som nasiel aj na fiat eper ten spravny s modrym konektorom. Tak neviem preco je tam s ciernym konektorom. Buduci tyzden tam pojdem osobne a zhodnotim ci to ma vobec financne este vyznam
-
18:23:14 6.11.2013
fuuha, to si hovoria mechanici ? naplut medzi oci, Skusal si vymenit tu radiacu jednotku ? co vlastne ukazala diagnostika ?
-
15:47:54 6.11.2013
nove info zo servisu.
snimac vacky co tam je dava polovicne hodnoty ako by mal davat. Vraj ma inu farbu konektorov, ako by mal mat, citujem "Co sa toho snimaca tyka dali ti tam cierny na modry konektor."
a vraj je aj prasknuty obal alternatora
-
18:19:14 1.11.2013
A už zase nejezdím :-(
-
21:07:59 26.10.2013
Měl jsem podobný problém na 2,O 16V Turbo, asi 4x mne to nechalo letos stát na odtah, nejdřív se dával snímač vačky, to nepomohlo, pak se dal nový snímač kliky (cca 700.- peněz) a zase jezdím
-
23:15:05 9.10.2013
uvidime sam som zvedavy ....snimac vacky bola neviem ci nie prva alebo druha vec co tam menili este v prvom servise
uz ani neviem co s tym vsetko robili.
-
19:13:40 9.10.2013
Mas pravdu som si neuvedomil
-
05:22:44 9.10.2013
pochybuju ,že to bude řj.. níže v textu jsme zahlédl něco o tom, že máš nějak pomuchlaný kolo na vejfukový vačce..
pokud je to kolo KO (asi neodborná manipulace v servisu) tak ničí snímač fáze.. sám sem si ten senzor zničil, když sem o něj pouze zavadil kolem při neopatrný manipulaci.. málokterej servisák o citlivosti toho čidla ví a klkidně ho při demontáži zkurví..a pak mění půlku auta protže znovu šahat na rozvody se mu z nějakýho důvodu přecijen nechce
pochybuju že by to byla řj.. teorie o zatejkání u VISka neplatí.... když je hned na sání
-
19:24:52 8.10.2013
miro20vt - to mas ale asi na 20VT, nie na 20V VIS
tam je ina. Mam nahradnu, ak to bude riadiacou tak ju poslem tomu tipkovi do UK, ktory to chipuje-mapuje na fcuk klube
-
20:29:55 7.10.2013
Keby si chcel mam jednu RJ navyse:-)
-
09:53:28 4.10.2013
najnovsia info
bude snimac vacky alebo RJ
este budu merat osciloskopom
snimac vacky sa uz menil tak sa bojim druhej moznosti.
-
17:35:40 20.9.2013
celne sklo menili aj mne..ale vsak uvidime co bude. Teraz to maju tito ludia
http://www.ktcarracing.sk/index.php
tak uvidime:)
-
16:25:39 20.9.2013
Ahoj Gonzo mal som podobny problem s mojim 20vt auto stalo v jednom servise 3 mesiace a to bolo stale kup toto kup tamto vymenil som vsetky snime odsranil som ibmobilizer s RJ a stale nic potom som kupil dalsiu RJ s tej ties odstranil imobilizer a stale nic v dieloch 900eur tak islo auto do fiatu a tam to dopadlo ako som pisal dole dalej dalsi servis po mesiaci my volal ze on nevie co s tym ale ze pozna elektrikara co robieva fiaty ale ze si vie aj vypitat tak auto islo k nemu pol dna zavada odstranena a ze musi poopravovad co tam je dojeb... na dalsi den auto doma plne funkcne za 400euro a zistena chyba zle nalepane celne sklo zatekalo rovno na RJ a okolite rele,rele bolo zoskratovane a druhe z oxidovane vymenel a auto jelo. Takova blbost ma stala 1500eur a celu sezonu
-
10:17:09 19.9.2013
Gonzo: to teda fakt "potesi" este ze do teba nieco nevpalilo. Ono, kebyze mi presne opises tu aktualnu chybu tak by som sa ho spytal v com je asi problem. Tak ti poviem ze auto davam do ruk jedine jemu. A nie ziadnemu suflikarovi. On mal pred par rokmi coupe a teraz ma alfu gt. Cize on presadzuje len talianov a musim povedat ze sa vyzna. Jedina nevyhoda ze je drahy. Ale vzdy mi povie " ked sa chces vozit, plat! " :-D fakt je dobry co sa tyka coupatok.
-
09:29:12 19.9.2013
ABYSS - no neviem. Uz neverim ze to niekto opravi :)
Aby sa nepovedalo, dnes ma nechalo moje druhe auto - Honda Accord - rovno v najvacsej zacpe pri odbocovani cez elektrickovy pruh - odisla spojka. Parada!!!
-
08:24:20 19.9.2013
Gonzo: skoda ze si z BA. Kebyze to dovezies do PP tak do par dni by si na nom odfrcal domov.
-
20:54:33 18.9.2013
aktualne foto:)
-
20:53:54 18.9.2013
Coupe dnes putovalo do dalsieho servisu, na privesnom voziku:) Ak ani to nepomoze a nebudu vedet tak to rozpredam asi:(
-
20:41:12 5.9.2013
auto stale nemam:) kupil som si medzicasom na jazdenie staru hondu:)
mam nahradnu rj, problem je ale ze je bez klucov a teda je problem imobilizer. Zatial sa to nepodarilo odstratnit resp. vyresetovat, vraj to je nejak zaliate a neda sa k tomu dostat.
kabelaze inak skontrolovane, aspon tak mi bolo povedane.
Vie niekto pomoct s tou RJ?
-
04:40:09 24.7.2013
skusim. Ja uz som ten servis raz menil, bol to normalny servis ktory za 3 mesiace mi nevedel povedat dovod. Ziadna garaz, servis. Takze som to zobral inde ale zatial som sa teda nepohol v ohlade ze by som vedel co tomu je:)
-
04:17:05 24.7.2013
Čip imobilizéru v klíči se dá přehodit do jinýho klíče, nebo se dá natvrdo přilepit do spínačky (ale pak je samozřejmě immo k ničemu), ale mam prostě pocit, že timhle tempem "pokusnýho opravování" budeš mít za chvíli rozesraný celý auto od pístů až po víčko nádrže a bude to všechno kvůli nějaký blbosti kterou by opravdovej diagnostik odhalil za hodinu práce... Po zásahu takovejch kutilů už to auto taky nikdy nemusíš dát dohromady tak aby tam fungovalo všechno co předtim. Největší pohroma pro auto je typickej českej servis...
-
04:10:16 24.7.2013
Zeptej se ho už proboha jestli proměřil a zkontroloval ty kabely nebo ne, aby kvůli špatnýmu kabelu nevymejšlel blbosti s výměnama ECU nebo celodenní výměnou čidla který už jednou vyměnil. Nebo jestli je to v tvejch možnostech, tak to rovnou převez do nějakýho normálního servisu. Odborníci co dělaj diagnostiku jen podle chyb co vyplivne řídící jednotka z půlky devadesátejch let tě budou stát akorát ranec peněz a tu závadu stejně neodstraněj. Osciloskop předpokládám nemaj, jinak by věděli co z toho leze nebo neleze a nemuseli spekulovat...
-
14:47:16 22.7.2013
ked mas inu radiacu tak pochopitelne treba aj ine kluce.... Teda pokial sa nedaju vymenit imoblizery v kluci, co by sa mohlo dat :)
-
12:40:10 22.7.2013
bolo a vraj to dava tu chybu p0335 aj ked sa ten prislusny snimac kluky vymenil. Aspon tak mi bolo povedane.
Vie mi niekto povedat, ci so zmenou riadiacej jednotky treba menit aj imobilizer pripadne nejake dalsie veci?
Dakujem.
-
07:08:56 22.7.2013
a bylo to pripojeni k diagnostice, ta by mohla ukazat odpojeny cidlo nebo hodnoty mimo,
-
04:24:45 22.7.2013
nemam na to dosah. Som na druhej strane sveta momentalne a servisak co to ma teraz povedal ze treba skusit rj vymenit alebo ze potom zase snimac vacky, co sa mi pochopitelne nechce aby sa zase vyberal motor kvoli tomu, kedze uz to menili.
zajtra je to 4 mesiace co je auto uz mimo a stale neviem co s tym je. Kiez by som sa tomu rozumel viac ako pocitacom.
-
23:38:52 21.7.2013
No a ty kabely od snímače k jednotce jsi zkontroloval/proměřil? Samotná ECU odejde málokdy...
-
23:19:59 21.7.2013
ten snimac sa uz skusil vymenit komplet ale nepomohlo to.
Pri vymene riadiace jednotky treba menit este nieco?
-
17:57:23 21.7.2013
Jinak jestli je to čidlo klikovky nějak špatně dostupný (na A8 naštěstí ne, tam stačí zvednout kapotu), tak ho zkus proměřit přímo od konektoru ECU, poznáš tak špatný kabely i čidlo jednim vrzem... Ono teda může bejt špatný i když má správnej odpor, takže bych ho neprohlašoval za nerozbitý jenom na základě odporu (chtělo by to osciloskop), ale když naměříš nějakou blbost, tak je jasný že je tam fakt něco špatně.
-
17:50:30 21.7.2013
Italská elektronika že je peklo? Mam necelej rok Audi A8 a ujišťuju tě, že tohle nemá s peklem nic společnýho. Za ten necelej ROK (z něhož to ještě +- 2 měsíce prostálo po servisech) jsem řešil 5 různejch nesouvisejících závad v elektronice, který mě nechaly stát. Něco takovýho se mi s Italem v životě nestalo.
Mimojiné jsem na A8 řešil i to čidlo klikovky - Bosch totiž ušetřil levnějším kabelem, takže když jsem ho rozřízl, vysypala se z něj izolace těch vnitřních 3 žil jako písek - jestli má Coupé čidlo od Bosche, nedivil bych se kdyby to byl ten samej problém. Ono vlastně když máš na autě nějakej problém s elektrikou, tak je dobrý jít nejdřív po všem co má na sobě napsáno Bosch, protože ta banda diletantů neumí vyrobit vůbec nic tak, aby se to za pár let nerozsypalo. S kabelem od ECU ke konektoru toho čidla byl problém taky... stejně jako s motorkem stěračů (v průtrži mračen super věc), s palivovym čerpadlem (to jediný z těch věcí nebylo Bosch, ale VDO/Siemens), se zapalovacím modulem a finálně se spínací skříňkou. To mluvim jenom o závadách, kvůli kterejm ten vergl zůstal stát, ostatní drobnosti neřešim. Podotýkám že je to auto hodně zachovalý, nebouraný, nevytopený a servisovaný do poslední chvíle v Audi za dlouhý peníze.
Naposledy jsem opravil jednu závadu (to čidlo polohy), jel jsem na zkušební jízdu, ujel jsem 2km a zase jsem zůstal stát u krajnice - člověk by řekl, že je s tim čidlem teda pořád něco špatně a nepovedlo se to opravit, ale ne, ono odešlo po 2km zase něco novýho (a to palivový čerpadlo)... To auto za mýho působení nebylo schopný ujet 2000km, aniž by zůstalo stát. Holt náskok díky technice...
-
15:08:07 21.7.2013
Gonzo: je možný že máš poškozený drát(y) v kabelovým svazku.. kamarád u HGT (113KW) řešil to samé.. ne a ne a ne nastartovat až se šlo po kabeláži..a jeden drátek od řídicí jednotky byl poškozený a hned je jinači odpor.. taky sem se stím setkal u mého EX Brava 1.2 auto házelo jiskru a šel tam benzín a nenastartovalo.. dva drátky byly přerušený pod izolaci v hlavním svazku.. bouhžel Italská elektrika je neskutečný peklo !!
-
13:49:34 21.7.2013
Innocento - dik. Poslal som to chalanovi co to teraz riesi, snad to pozrie.
Ked budem menit riadiacu jednotku, je treba v suvislosti s tym menit aj nieco ine ako imobilizer alebo spinacka a podobne?
-
19:25:00 15.7.2013
Jinak je to info z 20VT. Mohlo by to bejt stejný.
-
19:02:59 15.7.2013
To je snímač klikového hřídele. Buď je špatný on nebo jeho obvod. Můžeš ho proměřit. Měl by mít 774 - 946 Ohmů při 20°C. Je zezadu motoru hned nad olejovou vanou a na straně setrváku.
-
18:23:45 15.7.2013
Podla poslednych info to dava na diagnostike opakovane chybu
P0335 a to som nasiel ze by mohlo byt - Crankshaft Position Sensor A Circuit Malfunction.
Nema niekto s tym skusenost co to je a kde sa to meni?
Pripadne co ten kod chyby este moze znamenat?
dakujem
-
19:56:41 28.6.2013
update: asi je to riadiaca jednotka. nema niekto? co to stoji?
-
00:50:04 22.6.2013
To ti verim ze to vie nasrat. Snad to coupe je v dobrych rukach :-) a opravi ho, mna dnes moje tiez pohnevalo a dam to radsej skontrolovat ako ostat niekde trcat
-
16:26:30 21.6.2013
uz je to prevezene inde, u byvaleho majitela coupe tak dufam ze to dokaze dat dokopy. Toto 3 mesacne dobrodruzstvo ma stalo vyse 500 eur a auto stale nepojazdne
-
14:55:29 21.6.2013
hmm skoda. AK by si bol zo Spisa tak moj mechanik by sa ti na to pozrel a dal to do cajku. Specializuje sa na coupecka a na alfy....celkovo na talianov
-
18:14:16 20.6.2013
abyss: ba a okolie:)
-
17:38:05 20.6.2013
Gonzo: odkial si?
-
09:28:22 18.6.2013
5 valec v slovenskom servise
-
09:13:34 18.6.2013
Viete este poradit co to moze byt? Auto bolo normalne funkcne az mi pocas snehovej fujavice nafukalo vela snehu do motoroveho priestoru popod kryt motora. Rano (este v marci) som nastartoval ale hned zakapalo a uz nenastartovalo. Toci, pocujem aj vsetky tie zvuky ako standardne aj kontrolky ok ale nenastartuje. Ani s plynom ani nijak.
Menil sa snimacky vacky, snimac kluky(hallov snimac) a pozeral to aj elektrikar. Diagnostika vraj tiez nic ine neodhalila. Povedali ze uz nevedia co s tym.
Co este skontrolovat?
-
10:08:49 14.6.2013
update: auto stale v servise:(
snimac vacky to nakoniec nie je, nestartuje aj tak. Skusali aj snimac kluky, tiez nic.
chcu to dat znova na diagnostiku. Buduci tyzden to bude 3 mesiace co je auto v servise
-
16:12:54 21.5.2013
nepísalo sa tu ze hlava na FC nepráska?
-
15:30:41 21.5.2013
novinky -
objednali simeringy - cenu nevedeli povedat. A vraj mam prasknutu hlavu, da to nejakemu sustruznikovi na opravu.
to bude asi drahe nie?:)
-
14:59:10 18.5.2013
tamto co som oznacil cervenou sipkou chce este menit.
Inak snimac vacky je teda asi Timing sensor :)
-
14:17:32 18.5.2013
Dnes som sa konecne dostal do servisu a auto videl:) Motor von, remen zhodeny, snimac vacky su uz pripraveny vymenit, ale ukazovali mi tam nejaky cylinder co je pod tym ozubenym kolieckom, taky polkruh tak ten je riadne vydraty ako keby, resp. ako keby na tom niekto uz nieco nacvicoval a vraj tade tecie olej
Tak asi dam vymenit aj to, nemam ale predstavu o cene, tu mi zavola v pondelok.
:(
-
19:21:22 13.5.2013
Fiat Trenčín nie je zlý
-
19:08:59 13.5.2013
Na slovensku by som do origo fiat servisu neposlal ani najhorieho nepriatela bol som tam s tim ze auto nejde nastartovat po 3tyznoch sa my auto vratilo stale nepojazdne s fakturou 100euro za diagnostiku a neviem co este a potom som zistil ze mam vyhorenu el.na saharach ktora bola pred tim funkcna a neviem co este tak nakoniec my to spravyl borec za pol dna a dalsi den daval dokopy to co v tom fiate dojebali fiatservis nikdy viac
-
19:00:08 13.5.2013
Gonzo
keby ti to robil honza tak by si mohol byt kľudný ale na slovensku z päťvalcovom no neviem :( "držím palce"
-
17:49:53 13.5.2013
Sebo - ano do normalneho, originalnym sa vyhybam kvoli cene. Doteraz ma vzdy promtne vybavili, chodim k nim uz 5 rokov. Ale 2 mesiace sa mi zda uz strasne dlho :( Auto chyba...
Honza - dik, ukludnil si ma:)
-
16:37:51 13.5.2013
pokud to nestartuje, měl by to být snímač vačky a ano rozvody kvůli němu musí dolu
to že je vadnej jde velmi špatně odhalit.. elektricky může bejt OK, ale stačí drobný mechanický poškození a už je KO (mageticky) protože nevidí kódový kolo na výfukový vačce...
jeho výměna, pokud víš že to je opravdu ono trvá cca 1 den se vším všudy...
-
16:00:51 13.5.2013
si dával do normálneho servisu? 5 valec ach jaj .
5 valce na slovensku skoro vôbec nik neurobí okrem originálu Fiat ale to zase za iné peniaze .
Držím palce aby som nemal pravdu
-
15:51:34 13.5.2013
auto mam uz dva mesiace v servise - nestartuje. Uz zacinam byt netrpezlivy tak im vyvolavam, spominali nejake snimace co musia otestovat a atd, uz sa to natahuje ale dost dlho a nie som si isty ci ma netahaju za nos:)
Dnes mi tvrdia ze snimac vacky menia a ze na tom pracuju od rana, vraj kvoli tomu musia davat dole rozvody...
...vie mi niekto len potvrdit ci je to naozaj az take komplikovane?