onehda jsem nasel kaluz pod autem (felda), nechal sem to v servisu... mechanik mi druhy den auto predal s tim ze mu nic neni - ze nic nenasel, ze neukapla ani kapka! Asi jsem si tu kaluz vymyslel ze... den na to mi v kolone praskla plastova priruba na chladici. Prvotni unik byl zapricineny malou prasklinou, ktera se roztahovala az po zahrati.
Takze pokud mechos nic nenasel, rozhodne bych dukladne zkontroloval cely chlad. okruh. Ta voda musela nekudy utect.
konec coupecka?
-
08:59:32 17.5.2013
-
14:24:17 11.5.2013V horším případě ti praskla vana a vycákal se ti olej ven. V tom případě uvidíš zespod vanu celou poblitou olejem. Tím pádem bys musel vanu nechat zavařit nebo sehnat novou a zkontrolovat ložiska na klice.
Pokud to auto tratilo výrazně výkon než klesl tlak oleje, byla by to spíš ta voda.
Každopádně uvidíš, až to auto zvedneš a otevřeš kapotu. -
14:21:53 11.5.2013Vypadá to, že jsi trefil nějaký drsný hrb, mohla ti prasknout vana(snad ne) anebo něco na chlazení. Zkontroluj hladinu oleje a vody, podle toho to zjistíš. S tím kouřem bych to viděl na prasklý vodní chladič, voda se vylila a jednoduše jsi vyvařil, Tím se mohl i snížit tlak oleje, ale jestli byl skoro na nule, tak to je divné. Pokud bude hladina oleje OK, preventivně bych ho vyměnil, protože tím přehřátím odešel.