-
11:22:10 19.5.2013
HAUK. . . prosím o smazání celého tématu:)
-
15:52:12 17.5.2013
Díky všem za rady.)
Vychází mi z toho všeho nej varianta, přibalit si do kabely na náš velkosraz do Třebíče fén, silikon a těším se na všechny, kteří mi budou ochotni i schopni pomoct.Samo počítám se všema:D
Světla už mám rozdělané i vyčištěné. . ., odbornou montáž provedeme na místě.):)
-
18:14:28 14.5.2013
žádne lepidlo, fakt stačí silikon a jen to do sebe nahodit a obtáhnout ať se to dá zase někdy v pohodě rozdělat. Jak se to složí a našroubuje, tak to nevypadne ani kdyby tam nebylo nic.
A těsnosti, na to nehrajte.. jak se na ty světla podíváte, tak má každé nejmíň dvě hadičky vzadu, aby šla vlhkost ven, protože se tam voda stejně dostane a kdyby jen to, za chvíli je tam i písek a mouchy, tak žádné lepení, aby se to nemuselo vysekávat příště majzlíkem
-
12:11:17 10.5.2013
osobne by som trubu neriskoval. Staci dobry fen a zacat rozlupovat od tych spicatych hran. Pekne zahrievat a vkuse pokracovat v rozlupovani. Ta cierna gebuzina pekne lepi a chce to dost sily. Tolko ku rozlepeni. A pri skladani staci len pekne napasovat plexi na drazky nahrievat fenom a zatlacat po celom obvode. Pre lepsi pocit zobrat cierny silikon dat si trosku na prst a po celom obvode pretesnovat. A niet toho boha ze by sa tam dostala voda. Skladanie je oproti rozlepovaniu uplna lahodka. Takze Abraxas: zvladnes to aj uplne sama:)
-
23:31:24 5.5.2013
rozehřát v troubě na 70stC. zamáčknout do sebe a po vychladnutí objet bezbarvým silikonem...
pohoda lahoda za hodku to zmákneš sama.
-
18:18:07 5.5.2013
:D kde co presne
-
23:00:48 3.5.2013
Mario:
:DD právě proto to nechci lepit ani já, ani to nedám do školky Tvojí malé sestře.), i když věřím, že slepí kde co:)
Já i ona. . . :D
-
22:50:06 3.5.2013
Silikon a zalepí to aj moja malá sestra len aby tam neboli netesnosti inak sa bude z vnútra rosiť
-
19:50:45 3.5.2013
Ahoj kamarádi, mám prosbu. Je tady někdo v okolí HK, kdo by mi byl schopen zalepit plexi předních světlometů? Získala jsem krásné, vyčištěné přední světla, na lepení si sama netroufám ani nikdo z mého okolí. Kdyby tady byl někdo, kdo to nejenom umí, ale i by byl schopný takového výkonu, budu moc ráda.
Díky.):))