-
20:48:32 1.5.2013
:D vím že jsme se o tom spolu bavily.. Ano je to opravdu výhřev.. Výhřev je myslim asi druhá nebo i první kontrolka, pás je asi za prostředkem, a svítí málokdy protože se mi zasekává :( .. :D
-
20:44:18 1.5.2013
Alexi: som ti na FB vysvetloval ako mali riesene jednotlive verzie zapinanie vyhrevu na sedadlach. Do polky roku 99 to bolo vzdy pod sedackou na pravej strane. Od polky roku 99 coz bolo aj strmsie bocne vedenie na sedakoch tak na boku sedacky bol taky plastovy vylisok na ktorom bol gombik na zapnutie. Bud tam mas vypinac na tom vystupku alebo ten vystupok je cely zalysovany. Je mozne ze mas pripravu na vyhrev sedaciek. Ale svieti ti aka kontrolka vyhrevu? Na palubke? Nieje to kontrolka od pasu? :D
-
20:05:22 1.5.2013
Ahoj, kontrolka na výhřev mi dřív jen po nastartování problikla, a zhasla, dnes jsem dělal generální úklid, a po nastartování kontrolka svítila pořad, a nezhasne.. Asi jsem zavadil o nějaké ty kable pod sedačkama, ale ty co mám by výhřev mít neměly, a ani zapínání jsem nenašel. I když kontrolka svítí tak byly sedačky studené (pokud se vyhřívání i nějak reguluje teplota na klime tak tu jsem měl na 18)..
Kabely pod sedačkou níže (mam verzy s pytlema v bocích)