Džanek :
ale ono to je logický, na starým autě jak něco opravíš tak to posílíš ale "prdne" to jinde na nejslabším místě, takhle mi to fungovalo i na TIPU, jak se něco opravilo, měl jsem po malém čase radost jak to pěkně chodí a prásk, něco se pokazilo
trochu mimo misu - problem s Feldou starter
-
11:09:45 15.4.2013
-
08:15:20 15.4.2013Hoj, starter je venku takze to prilezitostne ozkousim. Vypada normalne-bez mechanickeho poskozeni.
Taky mate pocit, kdyz date auto do servisu, ze do tydne se podela neco jineho?:D Mozna jsem jen paranoidni...:D -
08:13:45 15.4.2013Ak by starter stale tocil a nechytalo by vobec, vlastne by to nebolo ani pocut ze chyta, tak by ti do 2min zhorelo cele auto nielen starter(ak by bol chybny). Podla mna spinacka. Ked si tak clovek uvedomi tak starter vozime po nastartovani uz potom zbytocne... A na zdochnutie za jazdy vplyv nema. Ak to je inak tak ma kludne opravte.
-
17:16:02 13.4.2013Džanek: hmm no asi takhle... kdyby Ti stertér pořád běžel i při nastartovaném motoru tak bys to si myslím 100% poznal... kvílí to pak jako prase na porážce. Bude to jako psal Abyss si myslím :) ale třeba padla jak spínačka tak i cívka... vyzkoušej normálně na baterce :)
beky: přečti si co jsi napsal, nadechni se a napiš to znovu aby to mělo hlavu a patu... -
15:45:31 12.4.2013Kdybys potreboval nejaky dil na starter, tak mam. Stejne tak tu mam jeden starter zrepasovany. A jeden funkcni,jen vytazeny z auta. Lezi mi to vse doma jiz par let, tak se toho rad zbavim:)
-
13:15:00 12.4.2013problem so spinackou som mal takisto asi pred mesiacom. Prva poloha Ok druha(elektrika) nic sa nestalo az v 3 tej dalo do elektriky. Bol zdeformovany zub v spinacke. Vyriesilo sa to kupenim novej spinacky ( Feldy mali asi 2 druhy spinaciek ale niesom si isty)
-
10:16:25 12.4.2013spinacka to je 100procentne, otazkou je ten starter.
Klicek tim, ze se nevratil do polohy 1. a zustal v poloze, kdy spusti starter, tak teoreticky starter porad jel.. i za jizdy a tim sem ho asi oddelal:/
felda je 1,3 r.v.95 a po chcipnuti se neozvalo ani tuk.. i kdyz mozna ano, stal sem uprostred 4prudu a porad jezdila auta:) -
10:00:28 12.4.2013Ahoj.Já bych řekl že bude stačit vyměnit spínačku.Spálit se na startéru mohla jedině cívka.Ta stojí asi 80 korun spínačku jsem taky měniljsem koupil jinou spínačku a ani klíček jsem nemusel měnit. Mě se klíček nevrátil do sví polohy a jakoby auto pořád startovalo.Přez hudbu jsem nic neslyšel ale ten zápach elektryky auto chcíplo a bylo vymalováno pak jsem ho musel roztlačit a jel jsem domů.Pak v tomhle případě.Se jedná o výměnu startéru a spínačky poněvač vynutí a uhlíky jsou po smrti.Co to máš za motoryzaci tý feldy? A co ten startér udělá když chceš startovat, jen cvakne ?
-
08:12:07 12.4.2013Cau kluci, prosim o posouzeni problemu.
Pri startovani Felicie se neco stalo se spinackou. Pri otoceni klicku do prvni polohy se vse normalne rozvitilo, ale pri otoceni do druhe pozice klicek nekladal zadny odpor a zustal v pootocene poloze. Auto ale normalne nastartovalo a jelo. Vyzkousel sem startovat 3x. Nicmene pri jizde auto po cca 500m chciplo (v plnem provoizu:) a uz nenaskocilo.
Mechos mi ted tvrdi, ze je problem ve spinacce a ve starteru!! Nechapu ale ten starter, ktery do posledni chvile startoval... Je mozne ze pri odpaleni spinacky to odnesl i starter?? Nebo cucham kulisarnu spravne?