-
11:35:10 11.4.2013
v katalogu OMP i SACHS bude...
-
14:56:59 26.3.2013
samotný přítlačák pro tažnou spojku sem taky scháněl ale všichni prodejci psaly to samé, žádný výrobce samotný přítlačák nenabízí (16vt)
takže sem sehnal zánovní jetej a nechal přelíznout dosedací plochu a koupim jen nové ložisko
-
11:42:04 26.3.2013
Zdar CZL, díky za info ... uz mam alespon nejakou predstavu, ted shanim nove dily a neni to uplne jednoduchy sehnat samotnej pritlacak bez lamely ... tak uvidime
kazdopadne dikec za info
-
22:45:57 25.3.2013
čus CZB, to ložisko jde oddělit- směrem od lamely to drží na pérku, jako je na polosách v difu takovej ten tvrdej drátek ve tvaru C, dá se to vydloubnout samozřejmě, to že to v přitlačáku lice do všech stran je normální
při montáži getriebe to dáš na páku jako vždy a zacvakne se to potom zmáčknutím spojky
ještě pro upřesnění, tzn že převodovka/ páka je jiná něž u spojky, kde ložisko stlačuješ směrem do motoru
btw nová spojková sada obasuje i tohle ložisko jako normálně, jenom neni nacvakly. doufám že sem pomoch, náhodou kdybys laboroval, mám tady 2ks těchto spojek, je to z 16vt, asi to bude jinačejši, ale systém stejnej
-
09:35:49 25.3.2013
Na tom ložisku a pritlačaku su protilahle konusy ktore do seba zapadnu,to ložisko sa da vybrat ak si trochu šikovny,ložisko sa dava na os od prevodovky,odporučam zaaretovat vrchne tahlo drôtom aby sa ti nevysunulo vonku až budeš davat prevodovku na agregat
-
18:17:54 24.3.2013
a tohle je to, co mám doma, nevím jak poznat jestli to je OK nebo ne. podle mě to má vůle, je tam nějaké ozubení, drážky, které je vychozené.
otázkou je, zda se to dá vyměnit a jak, nebo když koupím spojkovou sadu tak už dostanu vše potřebné
-
18:16:12 24.3.2013
Takhle to je v EPERu - díl 3 by mělo být ložisko, ale to se přeci nasune na hřídelku v převodovce, ne?
-
18:15:31 24.3.2013
Ahoj,
našel jsem doma nějaké pozůstatky coupe. řeším teď spojku a zjišťuji, že "nevím" jak to poskládat. respektive zarazila mne jedna věc. Na přítlačíku z 20VT je nějaké "ložisko" (nebo co to je) a nevím jak to sundat a zda to vůbec sundavat.
Podle EPERu tam ta věc vůbec není, já to tam fyzicky mám a podle manuálu to tam má být, a má to jít sundat.
Na obrázku je výňatek z manuálu jak to sundat, ale já jsem to nepochopil + nevím, jestli se to dá koupit sólo, nebo jestli to je součástí přítlačáku