-
16:55:51 30.3.2013
Abyss: NEsmíš taky ten výstup hodit přímo na motor, tím bys to spálil. Když to dáš jak říkám přes diody na ovládání oken(najdeš ten signál z tlačítka, který jde do jednotky), tak to tam můžeš cpát klidně půl hodiny a bude to fungovat OK.
-
20:25:52 29.3.2013
aaaa ja to predsa asi len skusim namontovat ked bude teplejsie... Ak to bude fungovat naozaj tak ze to vypne pri pretazeni okien tak mam vyhrate. Ale ked to tam bude cvakat este dalsich 35 sekund tak kaslat na to. Zas do takych piplaciek ako instalovanie mikrospinacov a relatok sa mi velmi nechce...
-
17:55:52 29.3.2013
nevím teď jak přesně vypadá vnitřek dveří a konkrétně mechanismus oken...ale možná by se tam dal někam namontovat mikrospínač, kterej by hlídal kdy už je okno plně vysunuté...ale jak píše Denis tak pokud se při přetížení odpojují tak ok..nemůžu to ale za sebe potvrdit..auto mám zatím u lakýry
-
12:14:14 28.3.2013
z RJ od dialkoveho idu 2 extra kable a jeden z nich dava ten 40 sec. signal. To znamena ze by malo stacit pripojit ten kabel na spinace oboch okien a ked sa auto zamkne tak ich dotiahne. Teoreticky. V praxi to bude uz asi horsie kedze sa obavam toho ze tam bude zdimat tie okna 40 sekund aj ked bude uz davno zatiahnute...
-
18:50:13 26.3.2013
Pokud to dává extra signál přes jiné relé a je na to extra výstup, tak to je potom jednoduché. Přes dvě diody připojíš drátek k jednotce ovládání oken. A 40 sekund je OK, při přetížení se okenní motorky automaticky zastaví.
-
20:23:46 24.3.2013
na kratsi dobu tam treba zapojit casovy rele a tam si nastavit potrebnou dobu..mam to v planu v lete taky resit
-
18:05:25 24.3.2013
a pise sa tam ze pri zamknuti auta vysle 40 sekundovy signal na dovretie okien. Podla mna zbytocne dlho stacilo by aj 10 sekund...
-
18:02:32 24.3.2013
takze je zbytocne sa stym piplat? Ide mi hlavne oto ze niekedy sa predsa len moze stat ze si nevsimnem nedovrete okno a pri zamknuti auta by ho zatiahlo. Paci sa mi ten system no ked pises ze to funguje naprd pri ostatnych autach tak asi kaslat nato...
-
13:03:37 24.3.2013
Skoro všechny dodělávané dálkové tuhle funkci mají, ale mají ji blbě. Většinou to jenom prodlužuje interval zamykání na 3s, což funguje dobře třeba u Škodovek, kde to je signál pro dovření oken. Ale málo která to má udělané jako extra výstup. S tím delším zamykacím časem ti to je k ničemu.
-
12:22:20 24.3.2013
Ma to niekto takto zapojene? Mam v plane si to nejako urobit cez dialkove no radsej sa spytam ci je to vobec u coupe realne. Moja RJ od dialkoveho tuto funkciu umoznuje no zapojenie bude asi slozitejsie.