-
13:27:27 22.3.2013
-
12:25:23 22.3.2013
Jo jde to ultrazvukem ale už mam objednane jine od Scoupe.... tak uvidime až je vyměním, je to poslední možnost :(
-
12:25:19 22.3.2013
Jo jde to ultrazvukem ale už mam objednane jine od Scoupe.... tak uvidime až je vyměním, je to poslední možnost :(
-
12:20:21 22.3.2013
sebo: Tuším že by to mělo jít ultrazvukem ale jaký je postup to nevím btw jsem to zatím nezkoumal :)
-
07:11:26 22.3.2013
je niečo ako čistenie vstrekov .Neviem či sa to cenovo opláca versus nove .Špecializuje sa na to par firiem .Alebo skúsiť ešte do nádrže načapovať nejakú 98 + aditívna na čistenie
-
05:54:48 22.3.2013
Takže palivové čerpadlo je doré - měřené tlaky ve vstřikovacím potrubí, ale vypadá to na špatné vstřiky, auto totiž 8 roku stálo, jen se občas nastartoval motor a navíc předtím v italii jezdilo na plyn - novy poznatek a tim padem byly vstřiky benzinu vypnuty. Takže budou asi přidřené a málo se otvírají, až je vyměním dám vědět jak to dopadlo.
-
00:17:33 22.3.2013
Ahoj Hozzzi.Za pokus to stojí a co ty filtry zkoušel jsi vyměnit ? Nejlepší by bylo vyměnit palivoví ale i vzduchoví.Kamarádka měla taky tenhle typ auta a motorizaci měla podobný problémy.Ta to vyřešila dost divným způsobem že auto prodala.No Oskus palivovou soustavu poněvač mě podobný problémi dělalo čerpadlo pak už jedině čert v elektryce a s tou ti moc neporadím v tomhle už se moc nevyznám.Dej vědět jak to máš s palivovou soustavou.
-
11:12:55 21.3.2013
No diagnostiku už mám doma... vaha vzduchu to nebude je tam podlakový snímač ale ten už jsem zkoušel vyměnit a nic. No čerpadlo asi budu muset skusit, udelal jsem tam merak amatersky na tlak a vypadalo to dobre... tak nevim
-
10:50:13 21.3.2013
Ahoj, tak tohle je dost určitě směsí Koukal jsi jestli tlačí čerpadlo dost benzínu ? Oskus projít i palivoví filtry a vyměnit je .Mě předtím takle blblo čerpadlo,hlavně za studena to bylo něco.Neproblikává ti něco na přístrojovce? Možná by to mohla dělat i váha vzduchu nebo škrtící klapka.Ale je tam toho hodně co by to mohlo dělat já viděl i jak občas vypadá zaoxidovaná řídící jednotka.Ale bejt tebou tak zajed do Fiatu,oni ti to napíchnou na diagnostiku a budeš vědět ale vše to určitě nenapráská.Hlavně zjistíš jestli nelže váha vzduchu.
-
08:05:17 21.3.2013
Zdarvím mistry v oboru. Pánové pořád mě zlobí motor, dusí se, jakoby chudá směs stříli do sání atd. Potřeboval bych zda nemáte někdo hodnoty diagnostiky na tento motor. Hlavně déka vstřiku k otáčkám a teplotě?.
Případně obrázek hodnot s diagnostiky.
Děkuji
Cienciala