-
12:26:48 13.3.2013
auto som dal odtiahnut v piatok vecer k znamemu co robi talianov. Fakt zazracny clovek. V sobotu som dosiel k nemu a ukazal mi v com je problem. Zuby boli zdeformovane. Ak by to nebolo nalisovane tak by mi to opravil ale povedal ze si mam zohnat novu spinacku a o zvysok sa on postara. Tak som siel po ND do Sabinova a vecer som mu to donesiol. A v nedelu som si prisiel po auto. Takze ak stym bude mat niekto problem so spinackou tak mu staci len spinacka a nie 5000 veci okolo toho. Vlozka sa da vybrat len na jej vybratie je potrebny aj klucik. Ale ako sa to vybera to neviem uz si ce mi to ukazoval. A ta spinacka je tam prisrubovana s takymi divnimi srubami ktore sa urvu po odtoceni... Ten chlapik je proste frajer a vyzna sa...
-
10:33:44 13.3.2013
Ja spinacku taky zkurvil - sekla se ... Jaks to opravil ? Novej komplet rizeni ci jen spinacka ?
Btw. kdyz by nekdo chtel ten prepinaci plast ze spinacky, tak no problem - mam jeden :-D
-
14:45:35 10.3.2013
mozte smazat. coupatko opravene a pripravene na sezonu:)
-
19:56:59 9.3.2013
Nie. I ked to je prva vec co cloveka napadne. Zub v spinacke bol nejako zdeformovany a tak to preskocilo polohu elektriky. Blba nahoda. Tak som bol dnes v SB po nahradnu spinacku. Snad bude dobra.
-
14:13:04 9.3.2013
ty tam natiekla voda?
-
12:31:24 9.3.2013
takze panstvo, je to spinacia skrinka. Dost odveci ale tak co uz. Zhanam novu alebo pouzivanu. Co to stoji vo fiate? da sa vybrat aj samotna vlozka aby som nemusel menit zamky a kluce? Dik
-
10:38:30 9.3.2013
Po dlhom case som vcera vytiatahol auto z garaze ze ho idem oplachnut na umyvarku. Auto som vystriekal s wapkou a ked som chcel vycuvat z boxu tak som nenastartoval. V polohe elektrika sa nic nestalo az v polohe startovania mi zaplo do elektriky zacalo piskat palivove cerpadlo potom cvaklo no nic sa nestalo po stoceni klucika kedze som ho uz nemal kde stocit. Nepohlo ani starterom nic. Imobilizer vsetko v pohode zhasne. Nikdy sa mi to nestalo pri umyvani auta :( Musel som volat odtahovku a auto odviezt k znamemu co servisuje talianov. Je v dobrych rukach no dufam ze to nebude nic vazne. PS: mal som skoro plnu nadrz a motor som nestriekal priamo. Iba som obisiel auto s wapkou a tiez som striekal ten plast kde su stierace...