Světla pro denní svícení

• Abyss
    hmlovky svietia lepsie ako stretavacky. Mal som v stretavackach osram night breaker plus a svietilo to obstojne no teraz som ich zamenil za osram cool blue.a dialkove som dal night breaker a svieti to pekne na piii.. asi tam dam nakoniec xenony lebo je to bieda
  • Morris_3nec
    2:Ravel: setrim xenony, H1 Osramek mam doma pokokot, takze me nesere kdyz je vypalim
  • LWQ
    Pokud je krasne, tak jezdim jen na obrysovky (s LEDkama), abych setril xenony ... Jinak jezdim na obrysovky + potkavacky v xenonu ... ;-) a jakakoliv kontrola (a nebylo jich malo i STK) bez problemu, chteli vetsinou vypravet co to je za zihadlo :-P
  • Ravel
    Invi,
    některé Oktávky mají v mlhovkách další žárovku pro denní svícení.
    Moris,
    možná mi něco uniká, ale jakou má výhodu používat mlhovky místo potkávaček?
  • Morris_3nec
    Já jezdím taky s mlhovkama, v parkovačkách mam LEDky a v mlhovkách "bílé" Ostram Cool Blue Hyper Plus. Kdybych jel v mlze asi by to pak bylo nahovno, ale s coupé vyrážím jen v hezkém počasí takže mlhovky ani nevyužiju. Taky jsem jel kolem kontroly Xkrát, nikdy nic, když mě zastavili tak okoukli auto, pochválili a poslali mě dál
  • Alex
    v parkovackach Bilé diody, ve velkych svetlech led krouzky :-)
  • Abyss
    osobne som s hmlovkami isiel asi 5x a z toho 3x bola na ceste kontrola a nic. Coupe ma vyhodu v tom ze to skoro nik nepozna kde maju ake svetla svietit. Vacsina aut ma hmlovky v narazniku dole. a tamto je poznat. Pripadne tusim 20 eur pokuta... je to unas.
  • Invi
    A pokud hodláš jezdit na mlhovky, jako většina těch přiblblých Oktávkářů, tak počítej s mastnýma pokutama.
  • Abyss
    spodne (v hmlovkach) su len obrysove cize stym svietit cez den urcite nemozes. Musis zapnut normalne potkavacky alebo si zapnes hmlovky...
  • pokjar
    Jaké světla používáte pro denní svícení?
    Stačí zapnout jen ty spodní?
    Nebo je to nedovoleno?