Koupě coupe 2.0 20V

• Elkar
    Radím, pokud tu nikdo v tu chvíli nebude prodávat pěkný 20vt za 50-55 tisíc, tak raděj vzít slabší motorizaci v perfektním stavu. 20v nebo 16vt (takové tu těžko bude).

Když to člověk totiž špónuje tak nakonec nejspíš přebere. Rozhodne to sledovat tady a brát tu od lídí co je někdo tady zná. Pak je aspoň určitá jistota.
  • amadeus69
    sebo 1.8 16V je to tvé přesvědčení já ti ho neberu, ale pro mne nejlevnější auta (hlavně z bazaru) = velký problém už při cestě domů :)

Za 50 tisíc se myslím dá sehnat dobré Coupé ve slušném stavu, samozřejmě jsou to už 13 let stará auta, takže nějaké mouchy už bude mít každé. Jinak jak už bylo napsáno 20v je podle mne dobrá volba.
  • sebo 1.8 16V
    Amadeus69
    áno plne som to myslel vážne a ty ľudia čo tu posledne píšu sype sa všetko nikdy neuvedú koľko to stalo podla mňa ten stav auta bol v cene . Spusta ludi si mysli že FC je nepredajné a preto ma v bazároch také smiešne ceny nie že to odzrkadľuje stav konkrétneho vozu.
    A aj v drahších je reálne že sa to bude srať je to viac ako 13rocne auto
  • Erčáá
    Díky pánové, coupé mám v plánu koupit tak do 3/4 roka, pocitam auto tak 50 000, takze doufam že to bude stačit, jinak, ja jsem velkej fanda celkově do italu a to hlavně kvuli živejm a zvukove peknejm motorum, vzhled tez neni k zahozeni. Díky za rady, budu se pomalu po něčem ohlížet a určitě nemám v plánu kupovat takovýhle auto za 10 000.
  • Abyss
    Pisem vseobecne z toho titulu ze par chlapcov si tu v poslednej dobe kupilo vychosnovane haraburdy a zalialy to tu s temami typu odislo mi to a poradte lebo nertartuje. Ak by som kupoval coupe tak chcem vediet co najpodrobnesie jeho minulost. A to sa da zistit napr na tejto stranke. 20v astma je bezpochyby najsposlahlivejsi zo vsetkych motorov. Tod moj nazor:-) to sede coupe co sa tu predava je podla mna to co hladas. Staci mi pozriet na to auto a viem ze majitel sa staral.
  • Carlos 20vt
    Ja koupil za 10 a rok jezdi bez problemu a vypada lepe než většina coupe co vidim tady nebo v inzeratech :) Je to o tom jak si to kdo sežene a udělá
    Ale tak radeji bych chtěl krasavce po staršim panovi s historii a udržbou,ale takovych možnosti už moc není takže koupit šunku doinvestovat ji je lepší řešení.
    Koupit auto s fora taky neni vždy výhra :)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    dávat do pucu levné auto dejme tomu ano, třeba já bych hned bral krááásné 20vt s vyblitym motorem protože bych do toho hned zaklel nějakou svini, ale repasovat ludru od A do Z je kravina nesmírná!!!
  • amadeus69
    sebo 1.8 16V tomu snad ani sám nevěříš že coupé za 15 bude auto na ježdění. Navíc nepředpokládám že Erčáá chce kupovat auto pod kterým pak bude muset půl roku ležet něž se s tím bude dát jezdit :)))

Vybírej stejně jako u každé jiné ojetiny kouskům za nápadně levnou cenu se rovnou vyhni. Jak píše Abyss jedno moc pěkné je tu teď na prodej, nebo zkus jestli tu neprodává někdo další :) Lepší asi koupit od někoho tady jelikož ty auta tu většinou známe ;)
  • sebo 1.8 16V
    abyss
    nemáš pravdu správne je keď sa ti bude páčiť za 15 000 kľudne kúp stým ze ho musíš dat do pucu .Ako keď bola za 1200euro v Nitre 20VT stým ze turbo pred smrtu .Ide o to či máš známeho na servis alebo más kde robiť na aute plno veci sam.
    Tým čo sa v aute len odvezú a nemajú to ako úchylku by som ja nikdy FC neodporučil
    Tým som chcel povedať nájdem za 20 000 FC kúpim a domov pôjdem neustále na obmedzovač: ) .Potom skočím do NAJ kúpim autorádio a zosilňovač a budem presvedčený ze nič iné to auto nepotrebuje:)
  • Abyss
    kup hlavne take co za to stoji, tj. nie za 15tisic. Aby si nebol dalsi kto tu bude pridavat denne 20 tem co vsetko mu odislo. Bez urazky. Najlpesie kupit od niekoho kto predava tu na fore. Myslim, ze xtryme predava velmi pekny kusok 2.0 20V....
  • Erčáá
    Čau, mám zájem si do budoucna koupit coupé 2.0 20V, je něco na co bych si měl davat extra pozor? díky za rady