Sportove pruziny 20vt

• Kapscha
    no super tu sa este rezu pružiny ako na skodovkach neuveritlene to si nikdo z vás neuvedomuje ze podvozok a kolesa je to co vás drzi na ceste tak to je jedna z posledných vecí na ktorých by som šetril...........
  • sebo 1.8 16V
    Kua mame aspoň Európe raritu najdrahšie a zároveň najderavejšie cesty ktoré nemajú ani v Rumunsku:)
    Zima bojuje proti kríze :)
  • Kuba
    Teda rezat pruziny za ucelem snizeni jsem si netroufnul ani na te S120, nechapu.

sebo 1.8: o tech cestach u vas mi ani nepovidej. Tam mam strach i s firemnim Doblem. Jeste ze jezdime relativne ty stejny trasy a tak zhruba uz vim co kde cekat.
  • sebo 1.8 16V
    takto koľko klesnú únavov origo pružiny po tých 13 rokoch?
  • Honza
    člověk musí dávat bacha na nějaký extra hrby, jinak s tím jde jezdit bez problémů.. tipo mam navíc ještě níž:)
  • sebo 1.8 16V
    Tak ja mam aj bez zníženia problém po zime na našich cestách niekde prejsť bez poškodenia spodku auta :)
    Honza
    70mm preboha to musí u teba iskriť neustále nemôžu sa chytiť horieť ty spodne plastové diely?:)
  • Invi
    Koupil jsem použité, údajně německé značky (třeba Morris napíše :-) ), -35mm. Jen mě zajímalo, jestli nebude problém na našich cestách vůbec někam dojet.
  • Johny
    zrezané pružiny :-) Staré dobré časy Schade120 :-D Kapánek su ludia stale tak trochu na hlavu :-(
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    to jsme my češi a vy slováci asi taky jak na to tak koukám. Klidně si na auto který umí 250 namontujeme sračkovej dílec a klidně se pak v tom dojebanym autě zabijeme :-) ať žije levnej dílec, zatemněný oči a přeobrovská radost z ušetřených peněz :-)
  • miro20vt
    Tak pruziny nahodene predok v pohode zadok trochu bojoval po nahodeni bol zadok este vyssi ako seria tak som znich zrezal dve otocky a je to v poho ,pocas testovacej jazde sa to spravalo dobre a po zdvyhnuti na zdvyhaku a po odlachceni kolies ostali pruziny na mieste nemali tendenciu vypadnut ani sa niako pootacat alebo nieco podobne. Viem nieje to uplne standartny postup ale ratal som s niecim takym ked to bolo od poliaka.
  • Invi
    Sakra! Tak to je jiný mazec, takže máš vybrané trasy kudyma jezdíš aby ses někde dostal, nebo jak to děláš? :D
  • Honza
    zadek koni + eibach
    předek původně FK, předěláno u HP sporting
  • Honza
    -70mm na předku
    -40mm na zadku
  • Invi
    OK .. je tady někdo se sníženým podvozkem (nemusí být sportovní) o cca. 40mm? :)
    pojem sportovní pružiny pusťte z hlavy, to co řešíte jsou snížené pružiny a nikde v dodávaných papírech jsem si nevšiml že by bylo napsaáno že jsou laděné na ten či onen tlumič a tu či onu pneumatiku.

Jak kdysi psal známej,coupe nejlíp sedí na origo komponentech, většina ostatních komponentů jsou jen tahačka na prachy a příprava na tahání coupe hluboko z lesa :-)
  • Invi
    Tady seriový podvozek, krabička má 124mm, vlezla tak akorát.
  • Invi
    Je tady prosímvás někdo se sportovníma pružinama? Snížení cca 40mm, zajímají mě postřehy, nevýhody, hlavně výška podvozku. KJoupil jsem pružiny -40mm ale bojím se, že je to fakt nízko :-/
  • sebo 1.8 16V
    Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    Treba počkať kým budu na aute :). Stým poľským tovarom más celkom pravdu ale niekedy más aj pridanú hodnotu "otravu na potkany technickú sol konské mäsko"
  • krosmen20VTPLUS
    pro rieggera je vyrábí firma spax v anglii ceny jsou kolem 4000.- až 6000.- podle autaa jsou progresivně vinutý.....
    ona bude vtipná nejspíš i funkce těch pružin, jediné jejich výhody budou nízká cena a snížené auto. co je z polska stojí často totálně za ho.. :-)
  • miro20vt
    Momentalne je tam seria tlmice aj pružiny potom dam vediet co a ako.
  • sebo 1.8 16V
    tiež sa pripájam ze som zvedavý aká bude zmena más tam teraz origo?
  • Dr.Ravic
    pak napiš jak to funguje. Sám nad pružinama přemýšlím a ta cena je fakt vtipná
  • miro20vt
    Tak pruziny su uz doma uz len nahodit:-)http://racingstreet.pl/sprezyny-obnizajace-jamex-f iat-coupe-35mm-p-63148.html
  • Rascal1.816V
    www.riegger.cz daval jsem -35 a spokojenost.
  • miro20vt
    No vsak o to my ide aby som to nekupil a potom nevydem ani s garaze na cestu
  • Honza
    45 na předek jen samotnejma pružinama je dost...nebude to fungovat na "rytmickejch" hrbech, kde je velká pravděpodobnost že budeš mlátit předním převise o silnici
  • miro20vt
    Caute lidi chcem si kupit nisie pruziny na coupe ale neviem najst take ake by som chcel neviete my poradit kde by som zohnal pruziny so snizenim -35 predok aj zadok lebo som nasiel predok-45 a zadok -35 a sa my to zda vela ten predok. Ak mate niekdo skusenosti s timyto pruzinamy tak poradte.