Ukazatel paliva LŽE!!!

• Heretic20V
    někdy až bude čas.. tak udělám rozbor a čištění kompet elektriky tak uvidime zda to pomůže..
  • sebo 1.8 16V
    Možno ešte budík ten som nemal rozobratý :)
    + kabeláž k nemu + konektory Myslím že to vlastne merá odpor v rozsahu 300ohm mam jednu v pivnici pomeriam
  • Heretic20V
    tak jsem pořídil funglovku komplet čerpadlo (za super peníz) a nečekaně závada přetrvává :( tak já fakt nevim..čim to může být ?
  • sebo 1.8 16V
    To nebude fungovať 100% .Tie bežce sú vybehané .Je to ako keď máš v starom zosilňovači vybehaný potenciometer aj keď to nastriekaš sprejom na kontakty keď sa to uschne šušti to znova . Najlepšie skúsiť či sa nedá zohnať novy sú podobne aj do iných fiatov ale ci sa to predával len ten plavák z odporovým bežcom samostatne alebo len komplet pumpa + cely držiak z príslušenstvom.
    Ja som menil pumpu a mam tam teraz tuším z bu raného fiat brava a bolo to rovnaké
  • Heretic20V
    Jednou za čas chodím do garáže startovat coupé.. a stalo se mi že mi chcíplo a ukazatel paliva ukazoval jeden dílek.. tak jsem se rozhodl že "kuchnu" Čerpadlo byl to porod tak jsem ho komplet vyčistil i ty drážky jezdce..složil naistaloval do auta.. otočil klíčkem (nádrž je prázdná) a pořád je rafika na jednom dílku a problikáva hladáč.. co stím ? jde to nejak skalibrovat ? // ještě pro zajímavost dolil jsem 7l benzína a rafika ukazovala tak dva dílky.. a sem tam problikl hladáč.. zapnul jsem světla a hládáč ani neblik..vypnu světla a hladač blikal.. že by kostra ? ale jinači budíky mi ukazují dobře..